Maksimiteho

111 / 140 hv

Vääntö

520 / 630 Nm

Vääntöä mallistosta löytyy 520 Nm-630 Nm. Moottorina Vestrumissa on neljäsylinterinen FPT:n Stage V -päästönormit täyttävä moottori.

Compact meets comfort. Case IH Vestrum -mallisto erottuu edukseen yhdistämällä nelisylinterisen traktorin korkeatasoiseen ohjaamon mukavuuteen. Kyseessä on mallisto, jonka eurooppalaisten maatalouslehtien toimittajista koostuva tuomaristo palkitsi vuonna 2019 Vuoden Kone -tittelillä.

 

Case IH logo

 

 

TUTUSTU TARKEMMIN OTA YHTEYTTÄ

 

huolto ikoni

 

Case IH -koneiden huolto palvelee lähellä sinua

Kun ostat NHK:lta Case IH -traktorin, saat samalla maanlaajuisen sopimushuoltajien verkoston tuen. Voit olla varma, että koneesi toimii moitteettomasi koko sen elinkaaren ajan. Meiltä saat tilattua myös varaosat ja voiteluaineet helposti ja nopeasti.

Mallit

Nimellisteho kierrosnopeudella 2200 rpm (hv)
74 / 100

Maksimiteho kierrosnopeudella 1700 - 1900 rpm (hv)
81 / 110

Pumpun maksimivirtausnopeus Vakio (valinnainen) (l/min)
110

Suurin nosto-kapasiteetti (kg)
5600 kg / 2300 kg

Akseliväli (mm)
2490 mm

Moottorin vääntömomentti 1400 rpm (Nm)
520

Nimellisteho kierrosnopeudella 2100 rpm (hv)
81 / 110

Maksimiteho kierrosnopeudella 1800 rpm (hv)
88 / 120

Pumpun maksimivirtausnopeus Vakio (valinnainen) (l/min)
110l/min

Suurin nosto-kapasiteetti (kg)
5600 kg / 2300 kg

Akseliväli (mm)
2490 mm

Moottorin vääntömomentti 1400 rpm (Nm)
551

Nimellisteho kierrosnopeudella 2100 rpm (hv)
88 / 120

Maksimiteho kierrosnopeudella 1800 rpm (hv)
96 / 130

Pumpun maksimivirtausnopeus Vakio (valinnainen) (l/min)
110l/min

Suurin nosto-kapasiteetti (kg)
5600 kg / 2300 kg

Akseliväli (mm)
2490 mm

Moottorin vääntömomentti 1400 rpm (Nm)
610

Nimellisteho kierrosnopeudella 2100 rpm (hv)
96 / 130

Maksimiteho kierrosnopeudella 1800 rpm (hv)
103 / 140

Pumpun maksimivirtausnopeus Vakio (valinnainen) (l/min)
110l/min

Suurin nosto-kapasiteetti (kg)
5600 kg / 2300 kg

Akseliväli (mm)
2490 mm

Moottorin vääntömomentti 1400 rpm (Nm)
630

Case IH Vestrum -traktorin ominaisuudet

Moottori

Polttoainetaloudellinen ja kestävä FPT:n 4,5 l ja 4-sylinterin moottori on osa traktorin runkoa, jolloin se poistaa erillisten runkoelementtien tarpeen ja luo visuaalisen yksinkertaisen vaikutelman. Tässä moottorissa on jopa 600 tunnin huoltoväli.

Stage V päästönormit täytetään urean ja suodattimen avulla. Suodatin puhdistaa itsensä automaattisesti, eikä suodattimen puhdistuminen estä traktorilla ajoa.

Case IH koneissa ei käytetä pakokaasujen uudelleen kierrätystä, minkä ansiosta Case IH moottori pääsee toimimaan optimaalisella lämpötilalla ja parhaalla mahdollisella nopeudella. Tästä syystä myös moottorin rakenne on yksinkertainen.

Kierrosautomatiikan avulla voidaan ohjelmoida muistiin 2 eri moottorin kierrosnopeutta, jolloin esimerkiksi voimanottokäytössä kierrosluku pysyy tarkasti kohdallaan kuormituksen muutoksista huolimatta. Laajan vakiotehoalueen ansiosta täysi suorituskyky on käytössä kierrosten laskiessa nimelliskierroksista tasolle 1500 r/min. Vestrum tarjoaa siis polttoainetaloudellisen ratkaisun ilman kompromisseja tehokkuuden suhteen.

Moottorin väännön ansiosta ajaminen on miellyttävää ja vaivatonta. Reipas 40 km/h ajonopeus saavutetaan jo noin 1600 r/min. Tämä luo säästöä polttoaineissa ja luo erinomaisen ajomukavuuden.

Vestrum CVX hyödyntää automaattista tuottavuuden hallintajärjestelmää (APM), mikä auttaa pienentämään polttoaineen kulutusta tarkkailemalla jatkuvasti moottorin kierroksia ja tarvittavaa tehoa. CVX-vaihteisto varmistaa voimanoton nopeuden pysymisen tasaisena, jolloin lopputuloksena on paras tasapaino polttoaineen kulutuksen ja tehon tarpeen välillä.

Vaihteisto

Case IH:n pitkä kokemus portaattomien vaihteistojen osalta näyttäytyy käytännössä vaihteiston luotettavuutena, hyvänä hyötysuhteena sekä helppokäyttöisyytenä.

Case IH Vestrum on saatavilla sekä CVX -vaihteistolla, että ACTIVE DRIVE 8 -vaihteistolla.

Aidosti portaaton CVX

Vestrum CVX -mallisto tarjoaa aidosti portaattoman vaihteiston. Koko nopeusalue on käytettävissä ilman kuljettajan suorittamaa aluevaihtoa.

Vestrum CVX vaihteistossa on kaksi aluetta, mutta edistyksellinen kaksoiskytkin vaihtaa aluetta huomaamattomasti tarpeen mukaan. Vaihteistossa on kaksi aluetta, jotta traktorin hyötykäyttöön saadaan maksimitehot ja väännöt monipuolisesti ja laajalla nopeusalueella.

Multicontroller -käsinojasta löytyy mm. ajokahva, jota eteenpäin työntämällä traktori lähtee liikkeelle. Vauhtia hidastettaessa ajokahvaa vedetään taaksepäin ja ääriasentoon vedettynä traktori moottorijarruttaa ja pysähdyttyään myös pysyy paikoillaan. Helppokäyttöinen ajokahva luo erinomaista lisäarvoa esimerkiksi siirtoajoa tehtäessä tai risteysalueelle pysähdyttäessä. Ajo voidaan suorittaa myös perinteisellä nopeuspolkimella jalalla.

Lisäksi CVX -vaihteistossa on kolme nopeusmuistipaikkaa, joita hallitaan portaattomasti ajokahvassa olevan rullan avulla. Nopeusmuistipaikkoihin voidaan asettaa haluttu nopeus, minkä myötä ajokahvaa työntäessä traktori etenee määriteltyä nopeutta.

Vestrum CVX:ssä on Case IH:n tuttu käsinoja, ajokahva sekä erinomainen hallintalaitteiden sijoittelu. Ajokahvasta pystyy hallitsemaan traktorin nopeutta, nostolaitteita, yhtä hydrauliikkalohkoa sekä suunnanvaihtoa, mikä luo erinomaisen työergonomian.

Ajokahvan lisäksi käsinojassa on:

 • Hydrauliikan hallinta mm. etukuormaajan käyttö
 • Moottorin vakiokierrosten (2 muistipaikkaa) hallinta
 • Voimanoton, nelivedon ja tasauspyörästön kytkennät
 • Nostolaitteiden säätö
 • Kaksoiskäsikaasu, jolla voidaan määrittää traktorin moottorin maksimi- ja minimikierrokset
 • Automaattiohjauksen päällekytkentä (tämän voi tehdä myös AFS 700 näytöstä)

ACTIVEDRIVE 8

ActiveDrive 8 on 24×24 vaihteisto, jossa on 8 Powershift-vaihdetta kolmella vahvasti päällekkäin limittyvällä alueella. Vahvan limityksen ansiosta traktori tarjoaa maksimitehot ja väännöt monipuolisesti erittäin laajoilla nopeusalueilla. Kaksoiskytkimen ansiosta vaihteiden vaihto käy sujuvasti ja vaihteistoautomatiikan ollessa käytössä, voi kuski vapauttaa itsensä vaihteiden vaihdosta ja nauttia erittäin sujuvasta kyydistä.

Ainutlaatuinen ominaisuus uudessa vaihteistossa on aktiivikytkin. Aktiivikytkimen ansiosta vauhtia on mahdollista hidastaa vain jarrua painamalla samalla kun traktorissa koko ajan veto päällä. Traktori on myös mahdollista pysäyttää pelkkää jarrua painamalla.

Hydrauliikka

Vestrum -malliston traktoreihin on saatavilla taakse 3-4 sähköistä lohkoa tai 2 mekaanista + 2 sähköistä hydrauliikka lohkoa. Mahdollisia sähkölohkoja hallitaan Multicontroller -käsinojasta. Mekaanisten lohkojen hallinta tapahtuu sivupaneelista.  Lisäksi Vestrum -traktorin pystyy varustamaan 2-3 keski hydrauliikkalohkolla joiden hallinta tapahtuu multicontroller -käsinojaan sijoitetusta ohjaimesta.

Hydrauliikkapumppuna 110l PFC pumppu ja yhden venttiilin maksituotto on 80 l/min. Vestrumiin on saatavilla myös Power Beyond. Etunostolaitteiden nostovoima 2500 kg ja takanostolaitteiden nostovoima noin 5 000 kg.

Vestrum-traktorien voimanotto on suunniteltu sopimaan loistavasti moottorin teho- ja vääntökäyrien kanssa maksimoiden siten tehokkuuden, taloudellisuuden ja monikäyttöisyyden.

Takavoimanotossa on monipuoliset vaihtoehdot nopeuksilla 540 ja 1000 r/min sekä lisävarusteena saatava kolmas nopeus. Taloudellinen säästövoimanotto mahdollistaa sen, että joko 540E tai 1 000E nopeus saavutetaan pienemmillä moottorin kierrosluvuilla.

Voimanoton pehmeä käynnistys lisää voimanoton vääntömomenttia vähitellen, mikä pehmentää voimanoton käynnistymistä ja suojaa siten sekä koneita, että työkoneiden nivelakseleita.

Kun traktori varustetaan etunostolaitteella ja -voimanotolla, työteho voidaan kaksinkertaistaa käyttämällä etu- ja takanostolaitteissa sopivia työkoneyhdistelmiä.

Nostovoima

Takanostolaitteesssa 5000 kg ja etunostolaitteessa 2250 kg koko nostolaitteen liikematkan aikana.

Voimanotto

Vestrum -traktorien voimanotto on suunniteltu maksimoimaan tehokkuus, taloudellisuus ja monikäyttöisyys. Takavoimanotossa on monipuoliset vaihtoehdot nopeuksilla 540, 540E ja 1000 r/min.

Lisävarusteena traktori on saatavilla myös voimanoton nopeuksilla 540E/1000/1000E. Taloudellinen 540E-voimanotto pienentää kulutusta, koska se toimii moottorinkäyntinopeudella 1 546 r/min, joka on 20 % normaalia 540-voimanoton käyntinopeutta alhaisempi.

Voimanoton pehmeä käynnistys lisää voimanoton vääntömomenttia vähitellen pehmentäen voimanoton käynnistymistä ja siten suojaten sekä koneita, että työkoneiden nivelakseleita.

Kun traktori varustetaan etunostolaitteella ja -voimanotolla, työteho voidaan kaksinkertaistaa käyttämällä etu- ja takanostolaitteissa sopivia työkoneyhdistelmiä.

Mikään työ ei ole liian vaativa Vestrum-traktorille, kun se on varustettu 1000 kierroksen voimanotolla ja täysin integroidulla etunostolaitteella. Mahdollisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi eteen ja taakse kytketyillä niittokoneilla, jolloin työaika puolittuu.

Voimanoton nopeudet
540 / 540E / 1, 000 / 1,000 E

Moottorin kierrosnopeudet
1,696 / 1,546 / 1,893 / 1,621

Voimanoton nopeudet
1 000

Moottorin kierrosnopeudet
1920

Ohjaamo ja varusteet

Ohjaamossa toistuvat Case IH:lle tyypilliset asiat: hiljaisuus, loistava työergonomia, hyvä näkyvyys sekä helppo ajettavuus. Miellyttävässä hytissä on pehmeä jousitus, joka tarjoaa viisi erilaista säätömahdollisuutta.

Ohjaamon istuinvaihtoehdot ovat

 • Deluxe Air -ilmaistuin
 • Deluxe Seat matalataajuuksinen ilmaistuin
 • Super Deluxe matalataajuuksinen ilmaistuin ja passiivisella ilmanvaihdolla
 • Maximo Evo puoliaktiivinen jousitus, lämmitettävä penkki

Ikkunapinta-alaa Vestrumin ohjaamossa on 5,45 neliötä. Voit valita kolmesta kattovaihtoehdosta mieleisesi:

 • Korkea katto (kuten Maxxum)
 • Matalala katto (kuten Puma X)
 • Matala, ns. panorama -katto, joka on näkyvyyden puolesta erinomainen kuormainkäytössä

Työvalopaketteja on saatavilla tehokkailla vaihtoehdoilla 8LED, 12LED tai 14LED, jotka mahdollistavat työskentelyn myös pimeässä.

Tehdaslisävarusteiden esimerkkejä:

 • ISOBUS -yhteensopivuus

 • Automaattiohjaus

 • ACCU TURN automaattinen päistekääntö

 • Moottorijarru

 • Automaatti ilmastointi

 • Jäähdyttäjän tuuletin käännettävällä puhallus-suunnalla

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Case IH Vestrum -traktorista? Tutustu traktoriin nyt englanninkielisestä esitteestä!

Lataa Vestrum -esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa kone-esittelyä!