Pieni pyöräkuormaaja helpottaa ahtaissa tiloissa työskentelyä

Kuormaukseen tarvitaan maatiloilla oikeanlainen kalusto, jotta työskentely on jouhevaa, vakaata ja tehokasta. Erityisesti maatalouden edelleen tehostuessa koneketjujen on oltava sekä kustannustehokkaita että toimintavarmoja, jotta tuotanto ei häiriinny.

Tilojen vaatimukset kuormauskoneen suhteen vaihtelevat kuitenkin paljon riippuen maatilan tarpeista sekä työolosuhteista ja työskentelytavoista, jotka voivat muuttua myös tilan sisällä esimerkiksi eri sesonkien aikaan. Kuormaukseen onkin olemassa useita eri konevaihtoehtoja, joiden ominaisuuksissa on eri tilojen tarpeisiin sopivia yhdistelmiä. Vaikka yhtä kaikille sopivaa kuormauskonetta on vaikea osoittaa, yksi monikäyttöisimmistä kuormauskoneista on kuitenkin pieni pyöräkuormaaja.

 

Maatilan vaatimuksiin sopiva kuormauskone

Pienen pyöräkuormaimen etu on sen kompakti koko ja monipuolisuus, tehden siitä monen eri maatilan vaatimuksiin sopivan kuormauskoneen. Pyöräkuormaaja on yksinkertainen käytettävä, mutta sen ominaisuudet sopivat vaativaankin työskentelyyn. Pieni pyöräkuormaaja saa käyttäjiltään erityisiä kehuja sen kompaktin koon tuoman näppäryyden ja vakautta tuovien ominaisuuksien yhdistelmästä.

Esimerkki pienestä pyöräkuormaajasta, JCB:n 403-kuormain, on hyvinkin ahtaisiin tiloihin kokonsa puolesta sopiva, mutta painava, yli 2700kg. Kokoonsa nähden suuri paino lisää koneen vakautta ja tekee työskentelystä turvallista.

 

JCB 403 Plus pieni pyöräkuormain

 

Pienessä pyöräkuormaajassa suorituskyky ja mukavuus yhdistyvät

Kuormaimelta vaaditaan turvallista suoriutumista suurempienkin painojen alla, joten teknisissä ratkaisuissa on pitänyt ottaa huomioon tarpeellinen vakaus. JCB:n pienessä pyöräkuormaimessa vaatimus on ratkaistu yhdistämällä tehokas moottori ja voimansiirto, tasauspyörästön lukkoon ja oskiloiva runkoniveleen, mikä varmistaa, että kuorma siirtyy tehokkaasti niin, että vetävällä pyörällä on aina pitoa. Kuormaimessa on tehokas työntövoima, ja kuormat siirtyvät turvallisesti ja ketterästi. 

Kuljettajan paikalta on esteetön näkyvyys joka suuntaan. Koneen käyttö on mielekästä ja tuottavaa, kun kuljettajalla on miellyttävä työympäristö. Umpiohjaamo on lämmitetty ja koneeseen nouseminen vaivatonta. 

Pyöräkuormaaja tarjoaa tehoa ja vakautta kokoon katsomatta ja soveltuu loistavasti maatilan kuormaustarpeisiin. Pyöräkuormain sopii erinomaisesti työskentelyyn ahtaissa tiloissa ja rakennusten sisällä.

  • Jutun kuvituksena JCB 403 plus -pyöräkuormaaja

 

Pyydä JCB-työkoneen esittely

Kiinnostuitko JCB-pyöräkuormaajista? Ota yhteyttä asiantuntijaamme – pyydä esittely, koeajo tai kysele tarjousta.

JCB pienet pyöräkuormaajat