Pieni mutta nostokykyinen kone sopii myös ahtaisiin tiloihin

Ylistarolainen Kari Kuivinen tutustui JCB 403 -pienkuormaimeen NHK:n osastolla KoneAgriassa, jonka jälkeen hän hankki kuormaimen broileritilalleen marras-joulukuussa 2017. Hänellä oli tarvetta koneelle, jolla olisi helppo viimeistellä seinänvieret halleja tyhjentäessä.

”Kone korvaa lapiotöitä ja säästää aikaa ja selkää. Koska kuormain on kooltaan pieni, se sopii myös ahtaisiin paikkoihin.”
Kari Kuivinen

”Kone on nostokykyinen. Sillä ylettyy juuri hyvin nostamaan kärryille. Eikä tässä töki hydrauliikka. Samankokoisiin muihin koneisiin verrattuna se on vakaa, ja siinä on sama joystick- ohjaus kuin kurottajassakin”, Kari kertoo.

Kari Kuivisen mukaan yhteinen nimittäjä JCB:n koneissa on käyttövarmuus ja luotettavuus. Koneet eivät ole menneet rikki tai hajonneet kovassakaan käytössä. ”Olisi aika epätodennäköistä, että edes alkaisin katsella muita merkkejä”, Kari sanoo.

 

Pyydä JCB-työkoneen esittely

Kiinnostuitko JCB-pyöräkuormaajista? Ota yhteyttä asiantuntijaamme – pyydä esittely, koeajo tai kysele tarjousta.

 

 

 

 

JCB-koneet-NHK:lta

 

Lisätietoja JCB Agri-myynti:

Harri Laitamäki, Seinäjoki 050 470 2111 | Heikki Paunonen, Kuopio 050 327 9907 | Tommi Syrjälä, Loimaa 050 574 0700| Jari Leinonen, Oulu 043 211 3622

 

JCB-työkoneet maatilalle