Teleskooppinen pyöräkuormaaja kestää maataloustöissä vuodesta toiseen

  • Hyödyntää polttoainetta tehokkaasti
  • Powershift‑vaihteisto takaa 40 km/h siirtonopeuden ilman pelkoa lämpöongelmista
  • Alhainen melutaso
  • JCB panostaa erityisesti helposti hallittaviin ja turvallisiin koneisiin

 

Teleskooppinen pyöräkuormaaja on luotu maatilan töihin: sen runko, puomi ja muut pääosat on suunniteltu kestämään pitkäkestoista ja toistuvaa rasitusta. JCB:n erityisesti maatalouskäyttöön suunnittelemat ja valmistamat hydraulisylinterit, ohjaamot, akselit, voimansiirrot ja moottorit toimivat saumattomasti yhteen.

 

LATAA ESITEKysy lisää asiantuntijaltamme

JCB TM320 S -kurottava pyöräkuormaaja NHK:n toimipisteen pihassa

Kurottavan pyöräkuormaajan eli Telemasterin hyödyt ja ominaisuudet

Moottorin ja hydrauliikan kehittynyt yhteistyö säästää kustannuksissa

JCB:n moottorit ja hydrauliikka on suunniteltu hyödyntämään polttoainetta tehokkaasti. Moottori vääntää matalilla kierroksilla, jolloin polttoainetta säästyy ja melu pysyy alhaisena. Hydrauliikkajärjestelmä tunnistaa kuorman ja käyttää tehoa tarpeen mukaan.

Edistyksellinen voimansiirto säästää polttoainetta

Isommissa Telemastereissa (TM 320 ja TM 420) on 6-portainen powershift‑vaihteisto. Se takaa vastustamatonta etenemiskykyä ja mahdollistaa 40 km/h siirtonopeuden ilman pelkoa lämpöongelmista. Voima välittyy pyörille ilman luistoa ja polttoainetta säästyy.

Helppo ja turvallinen ajaa ja huoltaa

Ergonominen ajoasento, tilava ohjaamo ja kuorman vakautta parantava järjestelmä tekevät koneesta helposti hallittavan. Turvallinen ja tehokas kone soveltuu erinomaisesti maatilan töihin. Tilava moottoritila helpottaa huoltotöitä, kun esimerkiksi suodattimet on sijoitettu keskitetysti ja akkuun pääsee käsiksi ilman työkaluja.

Miellyttävä ja turvallinen työympäristö on myös turvallinen sijoitus

JCB suunnittelee työkoneensa turvallisiksi käyttää ja omistaa. Esimerkiksi puomin vaimennus vähentää niin käyttäjään kuin koneeseen kohdistuvia iskuja, mikä parantaa työmukavuutta ja koneen kestävyyttä. Huoltokohteet on suunniteltu siten, että pääsy niihin on helppoa ja huoltaminen on turvallista, jolloin päivittäiset tarkastukset ja huollot myös tulevat tehdyksi. Huollettu kone, jota on mukava käyttää, säilyttää myös jälleenmyyntiarvonsa.

Olemme kumppanisi JCB-koneen elinkaaren ajan kattavalla huolto- ja varaosapalvelullamme

Teemme JCB-työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia ympäri Suomen toimipaikkojemme korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme päivystää kellon ympäri.

Lisäksi saat hankittua JCB-alkuperäisvaraosat NHK:n myymälöistä tai verkkokaupasta nopeasti, jotta työsi pääsee jatkumaan katkoitta tai mahdollisimman pian.

 

 

 

Katso myös JCB-vaihtokoneet

Tarjoamme myös suuren valikoiman erilaisia vaihtokoneita. Vaihtokoneet ovat kustannustehokas ja ketterä tapa päivittää maatalouskoneesi.

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa JCB:n kurottavista pyöräkuormaimista?

Lataa esite

Kysy lisätietoja, pyydä tarjous tai kone-esittely!

Lue kokemuksia JCB-koneista maatalouskäytössä