Ainutlaatuinen Fastrac – nopea tiellä, ketterä pelloilla

JCB Fastrac 4220 -traktori hankittiin ylistarolaiselle Kuivisen tilalle vuonna 2017. Kone on osoittautunut sopivaksi ja luotettavaksi työhön kuin työhön ja paikkaan kuin paikkaan.

Se otetaan aina ensimmäisenä pihasta, lähdettiinpä sitten kyntämään tai tielle kärryn vetoon. ”Kone on laadukkaista komponenteista koottu. Siinä on kotimainen AGCO POWERin moottori ja Fendtin voimansiirtokomponentit”, tilan isäntä Kari Kuivinen tietää.

”Ajo-ominaisuuksissa kone on valovuosia edellä muita traktoreita. Se on tasainen ja tehokas, levyjarrut pysäyttävät koneen hetkessä, ja abs-jarruja arvostaa erityisesti talvikeleissä. Ero muihin traktoreihin on kuin yöllä ja päivällä.”
Kari Kuivinen

Hinnaltaan kone ei silti ollut yhtään kalliimpi verrattuna muihin saman teholuokan koneisiin. Siinä on kuitenkin sellaisia ominaisuuksia, mitä muissa koneissa ei ole. Nelipyöräohjaus tekee koneesta uskomattoman ketterän pienessäkin tilassa. Lisäksi sen valttina on nopeus tiellä, kun broilerien kuivalantaa kuskataan pelloille pitkin kyliä.

Kari Kuivinen on viljellyt tilaa vuodesta 2002. Ensimmäiset broilerit olivat tulleet sinne edellisenä vuonna. Vuosien mittaan tuotantoa on laajennettu, ja nyt se käsittää jo 100 000 broileria neljässä eri hallissa.

 

Kysy lisätietoja, pyydä tarjous tai kone-esittely!

Tuotteemme pelloille

Traktorit ja kuormaus

JCB Fastrac -traktorit

Traktorit ja kuormaus

JCB -koneet ja -palvelut

Traktorit ja kuormaus

Case IH -koneet ja -palvelut

Traktorit ja kuormaus

Case IH Farmall C -traktorit