Heizomat-täyttöjärjestelmät erilaisten polttoainevarastojen täyttämiseen

Polttoainevarastojen täyttöjärjestelmillä täytät polttoainevarastosi helposti ja vaivattomasti, oli varastosi sitten maan alla tai korkea rakennus maan päällä. Saat varastot täytettyä helposti täyteen asti Heizomatin täyttölaiteratkaisuilla.

Tarjoamme yksilölliset täyttölaitteistot hakkeelle, biomassoille, pelletille sekä purulle ja lastulle.

 

Heizomat täyttöruuvi

Hyödyt

Hyödyntämällä olemassa olevia rakennuksia polttoaineen varastoinnissa säästät rakennuskustannuksista

Heizomatin polttoainevarastojen täyttölaitteistoilla pääset hyödyntämään olemassa olevaa rakennuskantaa polttoaineen varastoinnissa ilman suuria muutoksia. Näin säästät rahaa rakennuskustannuksista.

Vankat rakenteet takaavat toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän

Täyttölaitteistot on tehty vankoista materiaaleista pitkää käyttöikää ajatellen, ja niissä on huoltovapaat vaihteistot ja moottorit. Tämä säästää merkittävästi laitteiston käyttökustannuksissa.

Täytä varasto siististi vaikka suoraan perävaunusta

Avaa täyttölaitteen kansi ja peruuta purkukuilulle. Käynnistä hakkeen siirto, ja polttoaine siirtyy helposti ja vaivattomasti kuljetuksesta varastoon.

Erilaisten polttoainevarastojen täyttö ei ole enää ongelma

Polttoainevarastosi voi olla maan alla tai korkea rakennus maan päällä. Heizomatin täyttölaitteista löytyy luotettava ratkaisu polttoaineen siirtoon. Ratkaisun voi myös naamioida huomaamattomaksi osaksi olemassa olevaa rakennuskantaa.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Kartoitamme tarpeesi ja autamme sinua löytämään tilallesi sopivan ratkaisun.