Räätälöidyt varastointi- ja siirtojärjestelmät maatiloille

Nykyaikaisilla maatiloilla käytetään monia eri rehukomponentteja, jotka tarvitsevat yksilöidyt varastointi- ja siirtojärjestelmät.

Komponenttien siirtonopeus ja vaatimukset antavat lähtökohdat kokonaisuuden suunnittelulle. Nopeaa ja tehokasta siirtoa tarvitaan, kun siirretään suuria määriä esimerkiksi apuvaunun täytössä. Automaattiruokinnassa kertamäärät ovat vastaavasti pienempiä, mutta siirto tapahtuu useamman kerran päivässä. Räätälöimme tilan tarpeiden pohjalta mahdollisimman toimivan ratkaisun.

Komponenttien varastoinnissa käytetään pääsääntöisesti hitsattuja kotimaisia terässiiloja.

 

Kysy lisää asiantuntijaltamme

 

 

 

 

Automaattinen rehunsiirto lypsyrobottiin ja ruokintakioskiin

Oikein mitoitettu ja yhteen sovitettu järjestelmä takaa pitkän ja varmatoimisen toiminnan. Annostelun kustannustehokkuus perustuu optimikertatäyttöön ja -tehoon.

Meillä on kattava kokemus lypsyroboteista, ruokintakioskeista ja ruokintajärjestelmistä.

 

Liitettävyys automaattisiin ruokintajärjestelmiin

Laitteistojen käyttökohteita ovat automaattiset järjestelmät, jotka vaativat siirrolta varmuutta ja toimivuutta. Laitteistoa voidaan ohjata muidenkin ohjelmistojen kautta: esimerkiksi Lely Vector, sikalan ruokkijat ja automaattiset mattoruokkijat.

 

Jokainen kohde on oma kokonaisuus

Laitteistojen muokattavuus antaa mahdollisuuksia rakentaa tilakohtainen kokonaisuus. Erilaisiin kuljetusmatkoihin ja kilomääriin löytyy erilaisia ratkaisuja tilavaatimusten mukaan.

 

Uuden kokonaisuuden rakentamisessa pienet yksityiskohdat huomataan käytännössä

Hiljainen spiraalijärjestelmä navetassa ei herätä huomiota. Nykyaikaisen navetan mukavuudet syntyvät pienistä kokonaisuuksista.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme: