Kuljemme mukanasi koko laitteiden ja koneiden käyttöiän

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat työkoneet kaikkiin viljelijän tarpeisiin. Alta löydät laajan valikoiman työkoneita peltotöihin laadustaan tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten PÖTTINGER, Strautmann ja Sulky.

Emme pelkästään myy työkoneita ja -laitteita vaan annamme lisäksi koneisiin aina käyttöopastuksen ja huolehdimme, että ne toimivat moitteetta jatkossakin. Käytössäsi ovat työkonevalikoiman lisäksi asiantuntemuksemme laajassa varaosa– ja huoltoverkostossa.

Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeeseesi sopivan tuotteen tai palvelun, oletpa etsimässä tiettyä maatalouskonetta tai kartoittamassa kokonaisvaltaisia vaihtoehtoja tilasi tarpeisiin.

 

KYSY SOPIVAA RATKAISUA ASIANTUNTIJALTAMME

Suodata tuloksia
Pelloille kategoriat

 

PÖTTINGER TOP -karhotin
pöttinger logo

PÖTTINGER TOP -karhottimet

1-roottoriset TOP-karhottimet, 2-roottoriset sivullekarhottavat TOP-karhottimet, 2-roottoriset keskellekarhottavat TOP C -karhottimet sekä 4-roottoriset TOP C -karhottimet.

PÖTTINGER IMPRESS 3160 VC PRO -yhdistelmäpaalain pellolla
pöttinger logo

PÖTTINGER IMPRESS -pyöröpaalaimet

PÖTTINGER -kiinteäkammioiset ja muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet kaikille rehulaaduille ja kaikkiin olosuhteisiin. Yhdistelmäpaalain käärii paalin samalla koneella: yksi kuski, yksi kone ja yksi traktori tekevät työn alusta loppuun. Pyöröpaalaimen huolto tapahtuu turvallisesti koneen sivulta ilman tarvetta mennä paalikammion sisäpuolelle. Teräpalkki voidaan huoltaa ergonomisessa työasennossa. Ajaessa rehumassa kulkeutuu paalikammioon siten, että turhaa mutkittelua ajolinjassa ei tarvita ja ajaminen helpottuu.

pöttinger logo

PÖTTINGER MERGENTO -mattokarhottimet

PÖTTINGER MERGENTO -mattokarhottimen työleveys on säädettävissä hydraulisesti 8–9,2 metrin välillä. Suurinta työleveyttä voidaan hyödyntää esimerkiksi silloin, kun koneella karhotetaan keskelle. Karhon sijoittelua voidaan säätää joustavasti lohkon muodon perusteella tai kasvuston määrän ja korjuuketjun seuraavien koneiden mukaan. Molempien mattojen pyörimissuuntaa ja asentoa voi säätää erikseen suoraan traktorin ohjaamosta. Ajonopeudella 12-16 km/h on mahdollista karhottaa noin 6-10 ha / tunti. Jos pelto on riittävän tasaista, karhotus sujuu ongelmitta jopa 20 km/h ajonopeudella.

PÖTTINGER HIT -pöyhin
pöttinger logo

PÖTTINGER HIT -pöyhimet

Työleveydeltään 4,7 - 12,7 metriset pöyhimet 4-12 roottorilla. HIT-nostolaitepöyhimet 525 kg - 1600 kg, HIT HT -pöyhimet 2095 kg - 3850 kg.

PÖTTINGER JUMBO -noukinvaunu
pöttinger logo

PÖTTINGER-noukinvaunut ja -rehuvaunut

Saatavilla kokoluokissa 38–56,6 m³ (DIN-tilavuus). Terät on suojattu yksilöllisesti ja ne taittuvat pois kivien ja muiden vierasesineiden tieltä.

 

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa työkone-esittelyä!