Ripeään ja kustannustehokkaaseen kasvinsuojeluun

ROTOCARE-pyöröharat säästävät viljelykasveja vaurioilta ja toimivat riippumatta kylvö- tai istutusriveistä. Mekaanisen rikkakasvitorjunnan lisäksi ne sopivat myös kuorettumien rikkomiseen, lannoitteiden multaamiseen, nurmien ilmastamiseen ja matalaan sänkikultivointiin.

Koska vetotehontarve on pieni ja työleveydet ovat välillä 6,6–12,4 metriä ja ajonopeudet välillä 10–30 km/h, työt tulevat tehdyksi ripeästi ja kustannustehokkaasti.

 

OTA YHTEYTTÄLATAA ESITE

Pöttinger Rotocare pyöröhara

Pyöröharan hyödyt ja ominaisuudet

Yksilöllisesti kiinnitetyt ja huoltovapaat harapyörät mukautuvat ihanteellisesti maanpinnan muotoihin. Harapyörien pyörivä liike vähentää tukkeutumisen riskiä silloinkin, kun lohkolla on runsaasti orgaanista kasvinjätettä.

Kivisuojaus estää vierasesineitä lentämästä ylöspäin käytön aikana. Rikkakasvit ja maa kohoavat hyvin juuri oikeassa kulmassa olevien kärkien ansiosta. Ne rikkovat kuorettumaa ja pyyhkäisevät rikkakasvit maan pinnalle.

 

Harapyörissä on itseteroittuvat, lusikanmuotoiset kärjet, joilla työtulos pysyy tasaisena pitkään. Yksilöllisesti kiinnitetyt muokkauselementit voidaan esipainottaa 20 kg:aan saakka työntövarren asennosta riippuen. Säätöjen tekeminen on nopeaa ja yksinkertaista.

Luja runkorakenne ja syvyydensäätöpyörät tekevät ajosta tasaista ja mukavaa. Traktorikytkennässä voidaan käyttää useita työntövarren ja vetovarsien asentoja.

Tekniset tiedot

Työleveys
6,6 m

Harapyörien lukumäärä
74 kpl

Tehovaatimus
90 hv

Työleveys
8 m

Harapyörien lukumäärä
92 kpl

Tehovaatimus
110 hv

Työleveys
12,4 m

Harapyörien lukumäärä
138 kpl

Tehovaatimus
160 hv

Olemme kumppanisi koko maatalouskoneesi elinkaaren ajan kattavalla huolto- ja varaosapalvelullamme

Teemme työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia ympäri Suomen toimipaikkojemme korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme päivystää kellon ympäri.

Lisäksi saat hankittua työkoneesi varaosat meiltä nopeasti, jotta työsi pääsee jatkumaan katkoitta tai mahdollisimman pian.

Katso myös vaihtokoneet

Tarjoamme myös suuren valikoiman erilaisia vaihtokoneita. Vaihtokoneet ovat kustannustehokas ja ketterä tapa päivittää maatalouskoneesi.

Pöttinger Rotocare-pyöröharojen esite

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa PÖTTINGER ROTOCARE -pyöröharoista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa työkone-esittelyä!