Lypsyrobottihuoltoomme kuuluu yli 70 huoltoasentajaa, jotka työskentelevät 13 huoltoalueella

Huoltoverkostomme tarjoaa kattavat asennus- ja huoltopalvelut ympäri Suomen. Kaikki huoltoasentajamme ovat suorittaneet Lelyn sertifiointikoulutuksen.

Lypsyrobottien asennus ja huoltosuunnitelmat

Suunnittelemme ja käymme ennakkoon läpi robottien asennukset yhdessä asiakkaan kanssa. Näin varmistamme sujuvan ja nopean asennuksen, ja että kaikki on valmiina käyttöönottoa varten. Asennuksen jälkeen robotin käyttöönotossa on aina paikalla sekä huoltoasentaja että neuvonnan edustaja, jotka opastavat käyttäjille laitteen ylläpitotoimet heti robottilypsyn alkuvaiheessa. Näin tila pääsee robottilypsyn alkuun rauhallisin mielin.

Päivystävä lypsyrobottihuolto

Päivystysvalmiudessa on aina vähintään 10 asentajaa ympäri Suomen. Pääosin tukipyynnöt pystytään hoitamaan puhelimitse, mutta tarvittaessa lähdemme myös paikan päälle. Pyrimme olemaan tilalla kolmen tunnin vasteajan sisällä missä päin Suomea tahansa. Asentajien tukena toimii ympäri vuorokauden omien asiantuntijoidemme lisäksi laitevalmistajan tekninen tuki.

Vuosittain huoltomme varmistaa yli 1200 Lely-lypsyrobotin toiminnan ja tekee niiden määräaikaishuollot.  Lisäksi huollamme Lelyn muutkin oheis- ja lisälaitteet, kuten kompressorit ja puhdistusrobotit sekä ruokintarobotit ja -kioskit.

VaDia-mittaus karjasi utareterveyttä edistämään

VaDia-mittauksella ”katsotaan” vedinkumin sisään lypsyn aikana. Mittalaite kiinnitetään vedinkuppiin ja se voi olla paikallaan häiritsemättä lypsyä tai muuta robotin toimintaa. VaDia-mittauksen tulosten avulla voit:

  • Todentaa, ovatko lypsylaitteiston asetukset optimaaliset utareiden terveydelle (esimerkiksi alipaineen soveltuvuus)
  • Ovatko käytössäsi olevat vedinkumit karjallesi parhaat mahdolliset.

Lely-tiloille suunnattuun palveluun sisältyy mittaus ja tulosten purku- ja tulkinta. Lisätiedot ja hinta alueesi huoltopäälliköltä.

 

KATSO KAIKKI ROBOTTIHUOLLON PALVELUT

 

Lypsyrobottien kunnostaminen ja käytettyjen robottien huolto

Uusien laitteiden asennusten lisäksi huoltomme vastaa myös kunnostettujen, käytettyjen laitteiden asennuksesta asiakkaillemme. Huoltoasentajan voi myös tilata yhteiskäynnille tilaneuvojan kanssa, jolloin kokonaisvaltainen ratkaisutehokkuus on parhaimmillaan.

 

 

Haluatko lisätietoja lypsyrobottihuoltoon liittyen tai tilata esimerkiksi VaDia-mittauksen? Ota yhteyttä:

Huom. Jos asiasi on kiireellinen, otathan silloin yhteyttä puhelimitse. Kiitos.

 

Yhteystiedot