Lypsyrobottihuoltoomme kuuluu yli 60 huoltoasentajaa, jotka työskentelevät 11 huoltoalueella

Huoltoverkostomme tarjoaa kattavat asennus- ja huoltopalvelut ympäri Suomen. Kaikki huoltoasentajamme ovat suorittaneet Lelyn sertifiointikoulutuksen.

Suunnittelemme ja käymme ennakkoon läpi robottien asennukset yhdessä asiakkaan kanssa. Näin varmistamme sujuvan ja nopean asennuksen, ja että kaikki on valmiina käyttöönottoa varten. Asennuksen jälkeen robotin käyttöönotossa on aina paikalla sekä huoltoasentaja että neuvonnan edustaja, jotka opastavat käyttäjille laitteen ylläpitotoimet heti robottilypsyn alkuvaiheessa. Näin tila pääsee robottilypsyn alkuun rauhallisin mielin.

Päivystysvalmiudessa on aina vähintään 10 asentajaa ympäri Suomen. Pääosin tukipyynnöt pystytään hoitamaan puhelimitse, mutta tarvittaessa lähdemme myös paikan päälle. Pyrimme olemaan tilalla kolmen tunnin vasteajan sisällä missä päin Suomea tahansa. Asentajien tukena toimii ympäri vuorokauden omien asiantuntijoidemme lisäksi laitevalmistajan tekninen tuki.

Vuosittain huoltomme varmistaa yli 1000 lypsyrobotin toiminnan ja tekee niiden määräaikaishuollot.  Lisäksi huollamme Lelyn muutkin oheis- ja lisälaitteet, kuten kompressorit ja puhdistusrobotit sekä ruokintarobotit ja -kioskit.

Uusien laitteiden asennusten lisäksi huoltomme vastaa myös kunnostettujen, käytettyjen laitteiden asennuksesta asiakkaillemme. Huoltoasentajan voi myös tilata yhteiskäynnille tilaneuvojan kanssa, jolloin kokonaisvaltainen ratkaisutehokkuus on parhaimmillaan.

 

Yhteystiedot

 

Haluatko lisätietoja lypsyrobottihuoltoon liittyen? Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

 

 

 

 

Huom. Jos asiasi on kiireellinen, otathan silloin yhteyttä puhelimitse. Kiitos.