Koneviesti testasi viime vuoden lopulla noin 11 tonnia painavaa JCB 419S -mallia apevaunun lastauksessa ja rehuaumalla, mitkä ovat tämän kokoluokan pyöräkuormainten yleisimpiä maatalouden käyttökohteita.

Koneviesti testasi maatilakäyttöön varustellun JCB 419S -pyöräkuormainmallin

JCB on harvoja valmistajia, joilta saa suoraan tehtaalta etenkin maatilakäyttöön suunniteltuja ja varusteltuja pyöräkuormaimia. Agri-mallistossa näitä on saatavilla aina 20 tonnin kokoluokkaan saakka. Mallin S-merkintä tarkoittaa ylivoimaista teho/painosuhdetta, joka on optimoitu 17 hevosvoimaa 1000 kilogrammaa kohti. Nämä erittäin kattavasti varustellut mallit sopivat täydellisesti maatilakäyttöön.

JCB 419S on rivakka kuormain maatalouskäyttöön

Koneviestin testaamassa JCB 419S -pyöräkuormainmallissa kiitosta saivat erityisesti koneen rivakka voimansiirto sekä nopea hydrauliikka, joka mahdollistaa harjaantuneelle kuljettajalle myös tarkan työskentelyn. Samalla testaajat totesivat, että jotkut toiminnot saattavat vaatia pientä totuttelua. Myös erittäin hyvin viimeistelty, ergonominen ohjaamo sekä laaja lasipinnan ansiosta erinomainen näkyvyys eri suuntiin ja työlaitteelle olivat testaajien mieleen.

Kokeilun raportti on saatavilla Koneviestin sivuilla

Laaja juttu kokeilusta on avattu luettavaksi Koneviestin sivuille. Katso myös videolta tunnelmat JCB 419S Agri -kuormaimen käytöstä rehunteossa!

 

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous:

Tuotteemme kuormien liikutteluun