JCB:n pyöräkuormaajalla nostat kuormaus-
työn tehokkuuden uudelle tasolle

NHK-Keskuksesta löydät JCB Agri -kuormauskoneet maatilan isoihin kuormaustarpeisiin

Kaikki isot JCB-pyöräkuormaajat ovat maatalouskäyttöön varusteltuja. Suosittelemme erityisesti näitä malliston tehonyrkkejä:

  • JCB 413 S
  • JCB 419 S ja
  • JCB 435 S

JCB:n pyöräkuormaajissa on erinomainen teho-painosuhde ja vankkatekoinen runko, mikä takaa tehokkuuden sekä turvallisuuden. Automaatti-ilmastoitu, avara ja ergonominen ohjaamo tekee työnteosta mukavampaa. Energiatehokas voimansiirto ja väkevä vääntö takaavat tehokkaan menon. Pyöräkuormaaja on kurottajaa parempi vaihtoehto, jos kuormauksessa tarvitaan pusku- ja irrotustehoa.

 

Kysy lisää  asiantuntijaltamme

JCB pyöräkuormaaja

Pyöräkuormaajan hyödyt ja ominaisuudet

Pyöräkuormaaja on energiapihi ja taloudellinen

Pyöräkuormaajamalliston Stage V -päästöluokan moottorit ovat energiatehokkaita ja vähäpäästöisiä. Automaattinen start/stop-toiminto vähentää turhaa joutokäyntiä ja säästää polttoainetta. Voimansiirto on toteutettu mallista 411 ylöspäin Powershift-vaihteistolla ja momentinmuuntimella. S-malleissa momentinmuuntimen lukitus on vakiovarusteena. Nämä ratkaisut varmistavat voiman tehokkaan siirtymisen renkaille eikä energia muutu pelkästään lämmöksi ja ääneksi.

Tehoa maatalouden tarpeisiin

Mallit JCB 413 S, JCB 419 S ja JCB 435 S ovat JCB Agri -pyöräkuormaajien tehonyrkit. Mallin S-merkintä tarkoittaa ylivoimaista teho/painosuhdetta. S-sarjan koneissa teho/painosuhde on optimoitu 17 hevosvoimaa / 1000 kilogrammaa kohti. Nämä mallit sopivat ominaisuuksiltaan täydellisesti maatalouden tarpeisiin, ja koneet ovat valmiiksi erittäin kattavasti varusteltuja.

Mukavassa ja näkymiltään avarassa ohjaamossa jaksaa pidempään

CommandPlus-ohjaamossa kuljettaja viihtyy, eikä pitkäkään työrupeama rasita liikaa. Automaatti-ilmastoidussa ohjaamossa on alhainen melutaso ja tehokkaasti suodatettu raitis sisäilma. Kuljettajan näkymä on kuormainmallista riippumatta esteetön joka suuntaan. Hallintalaitteet on sijoitettu siten, että kuljettajan keskittyminen varsinaiseen työhön ei häiriinny.

Kuormaa älykkäämmin LiveLinkin avulla

JCB:n pyöräkuormaimet on varustettu LiveLink-etäseurantajärjestelmällä. Sen kautta voidaan seurata muun muassa tuntikulutusta sekä koneen kuormitusastetta. LiveLink toimii myös huollon apuvälineenä ja muistuttelee lähestyvistä määräaikaishuolloista.

Olemme kumppanisi JCB-koneen elinkaaren ajan kattavalla huolto- ja varaosapalvelullamme

Teemme JCB-työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia ympäri Suomen toimipaikkojemme korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme päivystää kellon ympäri.

Lisäksi saat hankittua JCB-alkuperäisvaraosat NHK:n myymälöistä tai verkkokaupasta nopeasti, jotta työsi pääsee jatkumaan katkoitta tai mahdollisimman pian.

 

Katso myös JCB-vaihtokoneet

Tarjoamme myös suuren valikoiman erilaisia vaihtokoneita. Vaihtokoneet ovat kustannustehokas ja ketterä tapa päivittää maatalouskoneesi.

Kysy lisätietoja, pyydä tarjous tai kone-esittely!

Lue kokemuksia JCB-koneista maatalouskäytössä