JCB 542-70 AgriXtra -kurottaja on voittanut konelehtien kurottajavertailun 2022 parhaimmilla kokonaispisteillä.

Paras ohjaamo ja voimansiirto siivittivät JCB:n kurottajan testivoittoon

Testaajien kehut keräsi erityisesti JCB 542–70 AgriXtra -voittajamallin käyttäjäystävällinen ohjaamo, josta huomioitiin muun muassa runsas säilytystila, helppokäyttöinen ja looginen ohjaussauva sekä erittäin selkeä turvajärjestelmän näyttö. Myös ohjaamonäkyvyys todettiin testin parhaaksi. Kiitosta sai myös voittajamallin DualTech-VT-voimansiirto, joka yhdistää hydrostaattisen ja powershift-voimansiirtotyypin parhaat puolet. Alle 19 km/h nopeuksissa vaihteisto toimii tarkasti ja nopeasti hydrostaattisena, mutta suuremmissa nopeuksissa käytössä on pehmeästi ja nopeasti vaihtuvat, paremmalla hyötysuhteella toimivat powershift-vaihteet.

Perusteellinen kurottajatesti vaihtelevissa olosuhteissa

Koneviesti vertaili yhdessä hollantilaisen ja tanskalaisen ammattilehden kanssa seitsemää erimerkkistä kurottajaa, jotka nostavat noin neljän tonnin taakan seitsemään metriin. Testaajat tekivät loppuvuodesta 2021 kurottajilla tiiviin työjakson Jyllannin keskiosassa Tanskassa. Kurottajilla ajettiin ja työskenneltiin vaihtelevissa olosuhteissa ja tehtävissä yli kahden viikon ajan.

Suoriutumista myös mitattiin tarkasti. Koneille annettiin pisteitä paitsi teknisen suorituskyvyn myös kuljettajien arvioiman käytettävyyden perusteella aina ohjaamoon nousun helppoudesta työlaitteen lukitukseen – ja kaikkeen siltä väliltä.

Lue JCB 542-70 AgriXtra -voittajamallin tarkemmat arviot Koneviestin sivuilta.

 

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous:

Tuotteemme kuormien liikutteluun