Kurottajassa on parasta – kaikki

Ylistarolaisella Kuivisen tilalla on luotettu keltaisiin koneisiin jo vuodesta 2003, jolloin ensimmäinen JCB:n kurottaja tuli tilalle. Nykyään brittimerkkiä siipikarjatilalla edustaa neljä erilaista konetta, joista jokaisella on oma tärkeä käyttötarkoituksensa.

JCB 535-95 Agri Super -kurottaja hankittiin tilalle, kun siipikarjatilan lastauskoneeksi tarvittiin luotettava, tarkka ja nostokykyinen kone. Broilerien lastauksen lisäksi kurottajaa käytetään hallien tyhjennykseen sekä turpeen ja hakkeen lastaukseen, eli yleensäkin silloin, kun jotain tarvitsee nostaa. Tilan isäntä Kari Kuivinen ajaa tätä konetta pääosin itse.

”Kurottajassa on parasta kaikki. Se on ihan täydellinen kone tähän työhön, ei sitä voi moittia. Ei puhettakaan, että tätä työtä tekisi etukuormantraktorilla.”
Kari Kuivinen

Erityisen onnistuneena Kari pitää kurottajan hydrauliikkaa ”JCB:n hydrauliikka on vaan niin hyvä, että kone toimii juuri, miten pitääkin. Kun olen kokeillut muitakin kurottajamerkkejä, niin kyllä tämä on niistä ihan oikeasti paras. Meillä on ollut JCB:n kurottajia aiemminkin, ja aina kun olemme siirtyneet seuraavaan malliin, on uuteen koneeseen lisätty tuotekehityksessä uusi fiksuja parannuksia”, Kari summaa.

 

Kiinnostuitko JCB-kurottajasta tai etsitkö muuta konetta kuormaustöihin? Ota yhteyttä, niin asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Tuotteemme maatilan materiaalinkäsittelyyn