Kapasiteetti

n. 70 lehmää

Lantasäiliön tilavuus

340 litraa

Parempi jalkaterveys ainutlaatuisen puhdistusrobotin ansiosta

Lely Discovery 120 Collector on vallankumouksellinen puhdistusrobotti, joka on suunniteltu puhdistamaan kiinteälattiaiset pihatot. Laite kerää lannan pois raappaamisen sijaan. Tuloksena ei ole vain puhtaampi lattia; uuden robotin ansiosta lehmien ei tarvitse seisoa lannassa kuten perinteistä lantaraappaa käytettäessä.

 

Lely Discovery Collector -puhdistusrobotti

Lely Discovery Collectorin hyödyt

 

Puhtaampi lattia, puhtaammat sorkat

Lely Discovery Collector käyttää alipainepumppua lannan keräämiseksi säiliöön. Reittinsä päätteeksi Collector tyhjentää keräämänsä lannan tyhjennyspaikalle. Puhdas pihaton lattia tarkoittaa myös puhtaampia sorkkia, häntiä ja utareita sekä vähemmän lantaa makuuparsissa. Tämä tukee lehmien luontaista käyttäytymistä ja ehkäisee hygieniaan liittyviä sorkka- ja utaretulehduksia. Näin myös lehmien hedelmällisyyttä voidaan arvioida tehokkaammin.

 

Vedellä puhtaampi tulos ja parempi pito

Discovery 120 Collector suihkuttaa vettä laitteen edestä ja takaa. Suihkutus edestä parantaa lannan keräämistä laitteen sisään. Suihkutus takaa puolestaan jättää lattian märäksi paremman pidon aikaansaamiseksi. Vesi varastoidaan kahdessa vesisäiliössä lantasäiliön sisällä. Kun lantasäiliö täyttyy, veden määrä vähenee ja vapauttaa lisää tilaa lannalle. Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta laite on kompakti. Lehmät voivat liikkua helposti sen ohi, ja laite pääsee itse liikkumaan porttien alitse.

 

Lehmät liikkuvat vapaammin ja turvallisemmin ilman esteitä

Discovery Collector navigoi pihatossa itsenäisesti sisäänrakennettujen sensoreidensa avulla. Se tekee lantaraapan vaijerit, taittopyörät ja korotetut sivukäytävät tarpeettomiksi. Kun esteitä on vähemmän, lehmät pystyvät liikkumaan pihatossa vapaammin ja turvallisemmin. Myös valkoviivan repeämää esiintyy vähemmän.

Puhdistusta joustavasti navetan rytmin mukaan

Collectorin ansiosta navetan raappausrutiini voidaan unohtaa! Collector puhdistaa navettaa säännöllisesti ennalta ohjattujen reittien mukaisesti. Puhdistusrobotin reitit voidaan helposti ohjelmoida tilan päivittäiseen rytmiin sopivaksi.

Tekniset tiedot

Paino (kg)385
Moottori2 sähkömoottoria
Säädettävä ajonopeus9–18 m/min
Jännite12 voltin geeliakku
SuunnanohjausGyroskooppi ja ultraääni
LattiaKiinteät ja ritiläpalkkilattiat
KapasiteettiNoin 70 lehmää
Makuuparsien minimikorkeus Vähintään 12,50 cm
Vesisäiliön tilavuus70 litraa (yhteensä)
Suuttimien määrä2
Lantasäiliön tilavuus 340 litraa
Lely Discovery -esitteen kansi

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Lely Discovery 120 Collector -puhdistusrobotista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Ota yhteyttä lypsyrobotti- ja pihattomyyjäämme, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilallesi.