Kapasiteetti

n. 240 lehmää

Säädettävä ajonopeus

9–18 m/min

Parempi hygienia
– parempi terveys

Puhdas ja hygieeninen navetta auttaa ehkäisemään sorkkaongelmia ja vaikuttaa lehmien kokonaisterveyteen. Navetan lattia voidaan pitää automaattisesti puhtaana Lely Discovery -pihatonpuhdistusrobotilla. Automaattisesti kulkeva Discovery-puhdistusrobotti on erittäin joustava ratkaisu, joka puhdistaa navetan lattian lannasta vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä. Navetan optimaalinen hygienia on ehdoton edellytys hyvälle sorkkaterveydelle, ja eläinten terveys on puolestaan tärkeää karjan kokonaistuottavuudelle.

 

Lely Discovery SW -puhdistusrobotti

Lely Discoveryn hyödyt

Optimaalisella hygienialla terveemmät lehmät

Kun Discovery-puhdistusrobotti puhdistaa lattiat säännöllisesti, lannan määrä vähenee makuuparsissa ja sorkat, hännät ja utareet ovat puhtaammat. Navetta on sen ansiosta rauhallisempi, karja hiljaisempi ja sorkka- ja utareterveys parempi.

 

Aina kuiva ja puhdas navetta

Käyttämällä Lely Discovery -puhdistusrobottia lattia on aina kuiva ja puhdas lehmiä varten. Lattian puhdistaminen kolaamalla on voimia vaativaa ja melko yksitoikkoista työtä eikä lattia pysy puhtaana ja kuivana kuin lyhyen aikaa. Perinteisten järjestelmien haittapuolena on suuri kunnossapitotarve, minkä lisäksi ne jättävät käytävät puhdistamatta.

Lely Discoveryn toiminta

 

Navetan lattiat puhtaaksi yksinkertaisesti ja helposti

Discovery-puhdistusrobotti on akkutoiminen laite, joka puhdistaa lannan pois lattialta. Laitteen reitit voidaan määrittää matkapuhelimen avulla. Puhdistusreitit voidaan määrittää joustavasti niin, että robotti keskittyy navetan tietyn alueen puhdistamiseen tiettyinä aikoina.

 

Puhdistusrobotti säästää aikaa muihin töihin

Kun Discovery on puhdistanut navetan, se palaa takaisin latausasemaan. Latausasema sijoitetaan sopivaan paikkaan navetassa. Robotti aloittaa uuden kierroksen aina latausasemalta. Se voidaan määritellä puhdistamaan lattiat niin monta kertaa päivässä kuin tarvitaan. Laite säästää aikaa muihin töihin.

 

SW-mallin vesipuhdistus vähentää navetan lattian liukkautta

Discovery 90SW -malli käyttää puhdistuksessa vettä, joka tehostaa robotin puhdistustuloksia. Ritiläpalkkilattian päälle voi muodostua ohut ja kuiva lantakerros, mikä tekee lattiasta liukkaan. Kun puhdistusrobotin eteen suihkutetaan vettä, puhdistustulos paranee eikä lattia muutu liukkaaksi.

Tekniset tiedot

Discovery 90SDiscovery 90SW
Paino (kg)300340
Moottori2 sähkömoottoria 2 sähkömoottoria
Säädettävä ajonopeus9–18 m/min9–18 m/min
Jännite12 voltin geeliakku12 voltin geeliakku
SuunnanohjausVaakasuunnassa vapaasti pyörivä käyttöpyörä, gyroskooppi ja ultraääniVaakasuunnassa vapaasti pyörivä käyttöpyörä, gyroskooppi ja ultraääni
LattiaRitiläpalkkilattiat, joiden kaltevuus on enintään kolme astettaRitiläpalkkilattiat, joiden kaltevuus on enintään kolme astetta
KapasiteettiNoin 240 lehmääNoin 240 lehmää
Makuuparsien minimikorkeus Vähintään 12,50 cmVähintään 12,50 cm
Vesisäiliön tilavuus-30 litraa
Suuttimien määrä-2
Lely Discovery -esitteen kansi

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Lely Discovery -puhdistusrobotista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Ota yhteyttä lypsyrobotti- ja pihattomyyjäämme, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilallesi.