Luna pitää huolta karjasta

Mukavat olot johtavat tyytyväisempään, terveempään ja tuottavampaan karjaan. Lehmät rakastavat harjaamista ja käyvät karjaharjalla useita kertoja päivässä pelkästään nautinnon vuoksi.

Lely Luna -karjaharja

Lely Luna -karjaharjan hyödyt ja ominaisuudet

Harja pitää huolta karjasta

Puhtauden ylläpito on luonnollista käyttäytymistä. Lehmät käyttävät karjaharjaa erityisesti hankalasti ulottuvillaan olevien kohtien, kuten pään, selän (hännän) ja kaulan harjaamiseen.

Kaksi pyörimissuuntaa – pidempään muotonsa pitävät harjakset

Lely Luna ‑karjaharja käynnistyy kosketuksesta ja pyörii vastakkaiseen suuntaan, kun lehmä työntää sitä. Harjaus on silloin lehmälle mahdollisimman miellyttävää, ja harjan käyttöikä pitkä. Harjakset säilyttävät muotonsa pidempään, kun pyörimissuuntia on kaksi. Elektroniikkakomponentit ovat erillään liikkuvasta moottoritilasta.

Harjakset maksimoivat lehmän mukavuuden

Karjaharjan harjakset ovat vaihtelevan paksuisia ja ne on asetettu spiraalimaisesti. Tämä maksimoi mukavuuden. Harjakset lisäävät karvan kiiltoa stimuloimalla verenkiertoa, minkä tuloksena karja on rauhallisempi.

Lunan käyttöönotto

Asennus

Lely Luna ‑karjaharja on helppo asentaa 51, 64, 76 tai 102 mm:n pyöreään standardimittaiseen kiinnitystolppaan sekä 140 ja 190 mm:n nelikulmaiseen pylvääseen. Luna‑karjaharjan seinäasennusta varten on saatavilla asennussarja. Turvallisuuden optimoimiseksi Luna‑karjaharjassa on ylikuormitussuojaus.

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Lely Luna -karjaharjasta?

Lataa esite

Kysy tarjous