Robottihuoltoasentaja pitää robotit ja oheislaitteet toiminnassa

Kiinnostaako työpaikka teknologia-alalla? Lypsy- ja ruokintarobotit kaipaavat ajoittain osaavan huoltoasentajan huomiota. Lypsybottihuollossamme huoltoasentajan työkavereina on miltei 100 Lelyn sertifioimaa huollon ammattilaista.

Tässä työpaikassa ei ole muodollisen pätevyyden vaatimusta. Ei haittaa, jos aloittavalla huoltoasentajalla ei ole aiempaa kokemusta maatalousalalta, sillä koulutamme heidät työhönsä. Työssä pärjää, jos on näppärä käsistään ja terävä päästään sekä kiinnostunut teknologiasta ja huoltoasentajan työstä. Lisäksi huoltoasentajan täytyy osata suomea ja englantia sekä ajaa autoa.

Työssä pääsee tekemään tuttavuutta myös lehmien kanssa – huoltoasentaja huoltaa ja korjaa nimittäin lypsy- ja ruokintarobotteja sekä oheislaitteita.

Maatiloja ja näin myös asiakkaitamme on Suomen joka kolkassa, joten NHK tarjoaa huoltoasentajan työpaikkoja eri puolilla maata. Paikallinen lypsyrobottihuolto pitää huolen Lely-robotin sekä oheislaitteiden tehokkaasta ja varmasta toiminnasta.

Huoltoasentajamme vastaavat siitä, että laitteet asennetaan oikein ja että ne huolletaan huolto-ohjelman mukaisesti aina oikeaan aikaan. Pikaisen avuntarpeen yllättäessä päivystävät huoltoasentajamme auttavat nopeasti ja antavat tarvittaessa neuvoja robotin ylläpitoon ja käyttöön myös puhelimitse.

Katso videoklipeiltä, mitä työntekijämme kertovat robottihuoltoasentajan työstä

 

Alta näet, missä päin meillä on tällä hetkellä avoimia robottihuoltoasentajan tehtäviä. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää sopivalla sijiannilla, voit myös aina jättää avoimen hakemuksen.

Servicemontör, Karleby

Indolantie 2

Hakuaika loppuu: 2.6.2024

Lue lisää