NHK Keskus Oy on Suomen ainoa JCB Agri -koneiden maahantuoja

Meillä on tietotaitoa JCB-koneiden myynnistä, huollosta ja varaosista yli seitsemän vuoden ajalta. Työkonemyynnissämme on yksin JCB-tuotteista vastaava tiimi, jonka osaamista JCB valmistajana ylläpitää esimerkiksi säännöllisillä koulutuksilla.

 

Valikoimassamme kaikki JCB Agri -malliston työkoneet

Meiltä saat kaikki JCB Agri -malliston koneet: pyöräkuormaajat, kurottavat pyöräkuormaajat eli telemasterit ja JCB Fastrac-traktorit. Haluatko tutustua JCB Agri -työkoneisiin? Kuopion ja Seinäjoen myymälöissä pidämme aina mallikappaleita koneista. Ota yhteyttä ja tule tutkimaan omin silmin.

 

Autamme oikean JCB-koneen valinnassa, tuemme koneen käytössä ja huollossa

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua oikean pyöräkuormaajan koon ja mallin valitsemisessa.

 

JCB-koneiden huoltoa asiakkaan omissa tiloissa

 

Teemme JCB-työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia NHK:n toimipisteiden korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huolto päivystää kellon ympäri.

NHK-Keskuksen JCB-huolto on tunnettu siitä, että se jalkautuu nopeasti sinne, missä asiakas ja kone sijaitsevat. Näin säästyy kallista työaikaa.

Saat yhteyden huoltoon verkossa tai soittamalla.

 

JCB-alkuperäisvaraosat ja JCB-tarvikkeet

 

Lisäksi saat hankittua JCB-alkuperäisvaraosat NHK:n myymälöistä tai verkkokaupasta nopeasti, jotta työsi pääsee jatkumaan katkoitta tai mahdollisimman pian.

 

Rahoitus JCB-koneen hankintaan

Työkonehankinta on iso investointi, jonka takaisinmaksuaikaa kannattaa suunnitella tarkasti. NHK:n kautta on mahdollista saada joustavia rahoitusmahdollisuuksia koneeseen. Tilanteen mukaan voimme myös hyödyntää aikaisempaa konettasi vaihtokoneena.  Lue lisää ja kysy vaihtokoneista myyjiltämme.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaamme – pyydä lisätietoja, esittely, koeajo tai kysele tarjousta!

JCB-koneet-NHK:lta

 

Tutustu JCB Agri-työkoneisiin