Nyt JCB -kurottajiin DualTech VT portaaton vaihteisto Powershift -vaihteiston hinnalla kampanja-aikana 31.5.2024 saakka. Lisäksi tarjoamme 2 vuoden tai 2 000 tunnin takuun kaupan päälle kampanja-aikana hankittuihin  DualTech VT -vaihteistoisiin kurottajiin.

DualTech VT on hydrostaattivaihteiston ja Powershift -vaihteiston yhdistelmä, joka tarjoaa molempien voimansiirtojen parhaat puolet. Portaattoman DualTech -vaihteiston myötä kurottaja pystyy sekä hitaaseen ja tarkkuutta vaativaan kuormaukseen, kuin myös nopeaan ajoon ja kuorman rahtaamiseen. Poimit herkullisia ominaisuuksia tarjoavan DualTech -vaihteiston hyödyt nyt Powershift -vaihteiston hinnalla! Vaihteistoedun arvo 2 300 € ALV 0%

Lisäetuna 31.5.2024 mennessä toteutuneisiin kauppoihin tarjoamme kahden vuoden tai 2 000 tunnin takuun.

JCB-kurottaja

Portaaton DualTech VT käytännössä

Portaaton DualTech VT -vaihteisto tarjoaa hydrostaattisen tarkkuuden sekä vaihteiston portaattomuuden kuormaustyössä ja muissa alle 19 kilometrin tuntinopeudella tehtävissä töissä. DualTech -voimansiirrossa kurottaja liikkuu hydrostaatin avulla 19 kilometrin tuntinopeuteen asti, minkä jälkeen voima välitetään pyörille powershift-vaihteistolla.

Ajonopeuden noustessa yli 19 kilometriin tunnissa, kytkeytyy voimansiirto automaattisesti kolmiportaiselle powershiftille. Tämä mahdollistaa erinomaisen voimansiirron hyötysuhteen tieajoon (huippunopeus 40 km/h) ja esimerkiksi perävaunun vetoon. Voimansiirrossa ei ole momentinmuunninta.

DualTech VT tiloilla ja YouTubessa

Katso myös Käytännön Maamiehen tekemä videokooste vaihteiston lanseeraustilaisuudesta vuodelta 2016.

”Tämä on hyvinkin ketterä kaikessa tekemisessä.”

DualTech -vaihteiston kurottajiinsa on valinnut mm. yksi Suomen johtavista vihannesten tuottajista, pohjois-pohjanmaalainen maitotila sekä sukupolvenvaihdosta suunnitteleva kanatila. ”Tämä on hyvinkin ketterä kaikessa tekemisessä.” Ilkka Lindberg Lindbergin broileritilalta summaa.

Kokosimme artikkeliimme JCB-kurottajat hoitavat siirrot ja lastaustyöt kolmella erilaisella tilalla videokoosteet, joissa tilalliset kertovat minkälaisessa työssä kurottajat vaihteistoineen ovat vahvuusalueellaan.

Kukkaro kiittää

Tartu tarjoukseen ja aloita fiksumpi työskentely JCB -kurottajalla. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan 31.5.2024 saakka. Tarjoamme toteutuneisiin DualTech VT -vaihteistoisiin kurottajiin kaupan päälle 2 vuoden tai 2 000 tunnin takuun kaupan päälle. Edun arvo jopa 5 000 – 7 000 euroa. Nyt on oikea hetki toimia – toimi heti!

 

Ota yhteyttä NHK:n JCB-myyntiin!

JCB-myynti

Tutustu näihin