Robotti- ja ruokintalaitemyyjä hakee yhdessä asiakastilojen kanssa keinoja työn keventämiseen ja tuottavuuden kasvattamiseen

Asiakkainamme on yli 4000 maatilaa, joille olemme toimittaneet lypsy- ja ruokintarobotteja, pihattoja sekä työkoneita.

Robotti- ja ruokintalaitemyyjän tehtäviin kuuluu paitsi lypsyrobottien myös kaikkien valikoimissamme olevien ruokintalaitteiden myynti ja asiakassuhteiden hoitaminen.

Työssä pärjää, jos on asiakaslähtöinen ja ulospäin suuntautunut myynnin ammattilainen, jolla on myyntiosaamista ja kokemusta projektimyynnistä. Koska työnkuva on liikkuva, eli myyjä vierailee asiakkaidemme tiloilla maaseudulla, työssä tarvitaan myös ajokortti ja matkustusvalmiutta. Myyjä tarvitsee suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tehtävässä on hyötyä nautakarjan lypsämisen ja ruokinnan tuntemuksesta. Maatalousalan koulutus tai kokemus ei kuitenkaan ole välttämättömyys; pitkälle pääsee jo edellä mainituilla ominaisuuksilla sekä aidolla kiinnostuksella ja halulla oppia uutta.

Työ on itsenäistä ja joustavaa, ja siinä saa paljon vastuuta, mutta myyjällä on aina myös asiantuntevien työkavereiden tuki.

Katso videoklipiltä, mitä NHK:n toimitusjohtaja Oskari Korhonen kertoo yrityksen kulttuurista ja työn joustavuudesta.

 

Alta näet, missä päin meillä on tällä hetkellä avoimia robotti- ja ruokintalaitemyyjän tehtäviä. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää sopivalla sijiannilla, voit myös aina jättää avoimen hakemuksen.