Robora-pihattoja Suomessa

yli 100

Robora-pihatto – parasta
sinulle ja lehmillesi

Pihatossa olevien ratkaisujen ja tilojen täytyy olla sellaisia, että tuotanto saadaan optimoitua, työmäärä kohtuulliseksi, eläimet toimimaan halutulla tavalla ja rakenteet kestämään useita vuosia. Robora -ratkaisuista löytyy pihattojen eri tarpeisiin sopivia vaihtoehtoja.

 

LATAA ESITEKYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJALTAMME

Rakennusvaihtoehdot

Betonirakenteiset rakennukset

Nopeasti rakennettavat betonirakenteiset rakennukset säästävät työtunteja rakentamisessa. Niiden käyttöikä on pitkä ja elinkaarikustannukset alhaiset. Saatavilla on täysikorkeat betonielementtiseinät ja U-seinät, jotka mahdollistavat suuret tuloilma-aukot.

 

Teräspilarirakenteiset rakennukset

Teräspilarirakenteet vievät vähän tilaa, joten rakennus on avara ja pilarit helppo sijoittaa rakennuksen sisälle. Pilarit voidaan sijoittaa useaan linjaan, mikä voi tuoda kustannussäästöjä ja parantaa valoisuutta. Sivuseinät on mahdollista toteuttaa avonaisina esimerkiksi paljeverhoja varten. Seinärakenteina voidaan käyttää useita eri materiaaleja, kuten pelti-villa-pelti-elementtejä.

 

Puurakenteiset rakennukset

Puurakenteilla voidaan helposti tehdä eri näköisiä ulkoasuja, jotka sopivat esimerkiksi tilalla olemassa olevaan rakennuskantaan. Muun muassa tuloilma-aukot ja siipirakennukset saadaan rakennettua helposti tilan toiveiden mukaan. Tuloilma-aukkojen sekä ovien ja ikkunoiden pielirakenteet on helppo toteuttaa. Runkona voidaan käyttää teräs- tai betonipilareita.

 

Robora-esitteen kansi

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Robora-pihattokonseptista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu rakentamiseen avullamme

Ota yhteyttä Robora-asiantuntijaan, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilallesi.