Ilmoittautuminen maidontuottajien omaan juhlaan Lely Gaalaan on nyt käynnissä. Lely Gaala järjestetään joulukuussa 2024 perinteikkäästi Hämeenlinnan Verkatehtaalla, jossa maidontuottajat ympäri Suomen pääsevät tapaamaan toisiaan sekä juhlimaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja musiikista .

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas Hämeenlinnassa ottaa juhlijat lämpimästi vastaan. Lely Gaalaan ovat tervetulleita Lely -lypsyrobotin omistajat kaikkialta Suomesta. Vuonna 2023 kanssamme Lely Gaalassa juhli ennätysmäärä maitotilallisia!

 

Lely Gaalassa sinua vastassa on tutut kasvot! Robottimyynnin päällikkö Juuso Kukkola poseeraa kuvassa paikalle saapuneiden tiimiläistensä kanssa.

 

Vuonna 2023 tilaisuuden avasi Juuso Kukkola, joka juonsi NHK Groupin toimitusjohtaja Oskari Korhosen lavalle toivottamaan juhlakansan tervetulleeksi. Oskari Korhonen kertoi juhlapuheessaan näkymistä tulevaisuuden robottilypsyssä.

 

Juhlakansa sai tervehdyksen myös suoraan Lelyn tehtaalta, kun Timo Joosten saapui Hollannista tapaamaan suomalaisia tilallisia. Kuvassa taustalla Juuso Kukkola valmiina tulkkaamaan.

 

Ihmiset tekevät tilaisuudesta juhlan! Lely Gaalassa parasta on lämmin ja iloinen tunnelma. Iltaa siivittää ohjelma, joka tarjoaa myös tilaa ja aikaa seurustelulle.

 

Vuoden 2023 Lely Gaalassa kuultiin Juha ja Virpi Mannisen tilan historiasta ja vaiheista. Esitys oli mukaansatempaava ja inspiroiva.

 

Yksi Lely Gaalan odotetuimmista ohjelmanumeroista on edellisvuoden tuotosluokkiin perustuva huipputuotosten julkaisu ja palkitsemistilaisuus. Lely Gaalassa iloitaan onnistumisista yhdessä.

 

Lely Gaalassa vuoden 2022 korkeimmasta maitotuotoksesta palkitun Pajukosken Tilan Minna Pajukoski kertoi puheenvuorossaan, että hieno tulos on saavutettu ennakkoluulottomalla ja maalaisjärkisellä lähestymistavalla koskien tilan kasvattamista sekä eläinten hoitoa ja ruokintaa. Pajukoski saavutti 950 000 maitokilon vuosituotoksen tilansa kummallakin Lely Astronaut -lypsyrobotilla. ”En voi kylliksi kiittää läheisiä tuesta, silloin kun oma usko tilanpitoon on ollut koetuksella.” Minna kiitteli puheessaan.

 

Huipputuotosten julkaisun myötä lavalla kuultiin lukuisia kotimaisen maidontuotannon kärkinimiä. Illan aikana jaettiin yhteensä 107 palkintoa.

 

Tilaisuudessa juhlaväelle tarjoillaan myös herkullinen illallinen, joka kuuluu illan ohjelmaan veloituksetta. Yllättäviin pöytäseurueisiin liittymällä Gaalasta voi löytää uusia ystäviä tai kollegoita, joita ei ole tavannut aiemmin.

 

Illan juhlatunnelman sinetöi artisti Olli Halonen. Vuoden 2024 Lely Gaalassa esiintyy Teflon Brothers.

 

Juuso Kukkola muistuttaa, että Suomalaisten maidontuottajien sopii olla ylpeitä omasta osaamisestaan ja saavutuksistaan. ”Kansainvälisen, Lely-lypsyrobotiikkaa käyttävien tilojen keskiarvovertailussa Suomessa tuotetaan 34,1 kg maitoa / lehmä / vuorokausi. Vastaava luku Ruotsissa on 32,6 kg, Virossa 32,2 kg ja Hollannissa 30,1 kg.” Joka kolmas Suomessa kulutettu maitolitra on peräisin Lely-maitotiloilta. Gaalassa vuonna 2023 paikalla olleet maitotilat tuottavat yli 140 miljoonaa kg vuodessa.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Liity mukaan juhlahumuun ja ilmoittaudu Lely Gaalaan! Lely Gaala on veloitukseton tapahtuma, jossa pääsylippuna toimii Lely Astronaut -lypsyrobotti.