Ilmoittautuminen Lely Gaalaan on nyt avattu! Joulukuun ensimmäisenä tiistaina Hämeenlinnassa juhlitaan, verkostoidutaan sekä nautitaan hyvästä ruuasta, musiikista ja seurasta, kun Lely Gaala kokoaa tilalliset yhteen jälleen 3.12.2024. 

Vuoden 2023 tuotosten Lely Gaala järjestetään tiistaina 3.12.2024 Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Lely Gaala -tilaisuus ruokailuineen ja ohjelmanumeroineen on kaikille Lely Astronaut -lypsyrobotin omistajille ilmainen. Ilmoittaudu mukaan heti; näitä juhlia et halua ohittaa!

Tutustu Lely Gaalaan ennakkoon:

Paikka, aika ja saapuminen

Lely Gaalan juhlapaikkana toimii kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas Hämeenlinnassa. Verkatehdas sijaitsee Hämeenlinnan Keinusaaressa, lähellä rautatieasemaa Vanajaveden läheisyydessä. Tutustu saapumisohjeisiin Verkatehtaan sivuilla. Tapahtuman aikataulu ja ohjelma täsmentyy myöhemmin.

  • Verkatehtaan osoite: Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Huomioi, että aiempien vuosien tapaan järjestämme Vanajanlinnalla yöpyville linja-autokyyditykset, mikä helpottaa kulkemista hotelleille ja Verkatehtaalle. Lisätietoja lähempänä tilaisuutta.

Majoittuminen ja jatkot

Lely Gaalan virallisena majoitus- ja jatkopaikkana toimii Hotelli Vanajanlinna. Löydät varausohjeen tästä linkistä. Huomaa, että majoitus on varattu joka vuosi loppuun, joten mikäli haluat yöpyä Vanajanlinnassa, toimi nopeasti! Aiempien vuosien tapaan järjestämme Vanajanlinnalla yöpyville linja-autokyyditykset, mikä helpottaa kulkemista hotelleille ja tapahtumapaikalle Verkatehtaalle. Lisätietoja lähempänä tilaisuutta.

  • Vanajanlinnan osoite: Vanajanlinnantie 476, 13330 Harviala

Voit majoittua missä tahansa hotellissa vapaa valintaisesti omien mieltymystesi mukaan. Esimerkiksi kylpylähotelli Scandic Aulanko palvelee Hämeenlinnan Aulangolla noin 4 kilometrin päässä Verkatehtaasta.

Ohjelma ja esiintyjä

Lely Gaalan ohjelma täydentyy tuonempana. Tänä vuonna myöhäisillan tunnelmoinnista vastaa Teflon Brothers.

Muut puhujat ja esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

Tuotosluokkien ilmoittaminen

Huomioi, että jokaisen tilan tulee toimittaa tuotosluokkansa itse, jotta pääsemme palkitsemaan tiloja vuoden 2023 tuotosten perusteella. Ilmoita tilasi vuoden 2023 tuotosluokka oheisella ilmoittautumislomakkeella sille varatulla paikalla tai sähköpostitse . Tarvittaessa tilaneuvonta auttaa tuotosluokkatasojen tarkastamisessa. Palkitsemiset alkavat vuosiluokissa 600 000 kg tasosta ja päiväluokissa 2000 kg tasosta.

Lely Gaala sosiaalisessa mediassa

Suomalainen maidontuotanto on kansainvälisissäkin vertailuissa huippuluokkaa – siksi me juhlimme sitä isosti! Jaa sosiaalisen median kanavallasi Lely Gaala -tunnelmasi merkitsemällä meidät julkaisuusi @nhkgroup. Voit myös käyttää tunnistetta #lelygaala.

Jos haluat osallistua tapahtuman ennakkotunnelmointiin ja pysyä mukana uusimmissa käänteissä, hyppää Lely Gaala -tunnelmointiin Facebookissa Lely Gaalan virallisella tapahtumasivulla. Tapahtumasivulla kuulet ensimmäisten joukossa mm. illan artistikiinnityksestä!

Ilmoittaudu mukaan Lely Gaalaan

Ilmoittaudu mukaan Lely Astronaut -lypsyrobottien omistajille ilmaiseen tilaisuuteen nyt! Huomaa, että aiemmista vuosista poiketen keräämme nyt myös vuoden 2023 tuotosluokka -tiedot suoraan ilmoittautumislomakkeella palkitsemistilaisuutta varten.

Lisäksi tiedustelemme tilasi eläinmäärää, peltohehtaareita ja muita tietoja. Jaamme tietonsa luovuttaneille pieniä yllätypalkintoja tilaisuuden yhteydessä.

Sinua voisi kiinnostaa myös: