Case IH Puma 140-175 – Simpsakka pakkaus samoilla herkuilla!

Haluttu ja työteliäs, koroton Puuma on täällä taas – tällä kertaa lyhytrunkoisena! Tarjoamme Case IH Puma -malliston lyhytrunkoiset SWB-traktorit yritysrahoituksella kiinteällä 0 % korolla. Kotiuta tehokas ja tuottava Case IH -traktori rahoituksella, jossa ostajan kulut on karsittu minimiin! Tarjous on voimassa 30.6. saakka.

Tarjous koskee näitä Case IH -malleja:

Case IH Puma (140–224 hv)

Puma 140
Puma 150
Puma 165
Puma 175

Jokapaikanhöylä maatilan kaikkiin töihin

Sukkela lyhytrunkoinen Case IH Puma SWB soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kuormaukseen, vetohommiin ja apevaunun käyttöön. Nyt saatavilla portaattoman automaattivaihteiston lisäksi myös osa-powershift- ja täyspowershift-versiot. Lisävarusteena saatavilla tehdasvalmisteinen etukuormain. Nyt on oikea hetki tarttua Puumaan – ilman korkoja!

Puma 140-175

  • Luotettava, tehokas ja taloudellinen työjuhta
  • Ominaisuudet suunniteltu tehostamaan tuottavuutta ja parantamaan käyttökokemusta
  • Vaihteisto: ActiveDrive 6 -semi-powershift, PowerDrive-täyspowershift tai CVXDrive eli portaaton automaattivaihteisto korkealla mekaanisella tehokkuudella
  • APM-moottori/vaihteistonhallinta: optimaalinen polttoainetehokkuus
  • Aktiivinen pidonhallinta: turvallisuutta myös rinteissä ja ohjaamosta poistuttaessa
  • Voiman ulosottoakselin pyörintänopeudet takana 540/540E/1000 tai 540E/1000/1000E
  • Hydraulipumppujen tuotot jopa 160 l/min

 

Tutustu Puma-traktoreihin

 

Tässä kampanjassa lainan korko on todellinen 0 %. Kampanjan mahdollistaa CNHI Capital ja Nordea Finance. Kampanja-Puman lunastaminen edellyttää rahoittajan myönteistä luottopäätöstä ja sitä, että kauppojen tulee olla tehtynä ja varsinaisen koneen tilattuna viimeistään 30.6.2024.

Rahoitusaika 60 kk, käsirahan osuus 20 %. Diiliin lisätään järjestelypalkkio 300 € sekä laskutuspalkkio 9 € / kk rahoittajan (Nordea) ehtojen mukaisesti. Asiantuntijamme selittävät tämän kaiken sinulle selkokielellä.

Miten pidän Puumani tyytyväisenä?

Puuman tyytyväisenä pitäminen on nyt helpompaa kuin koskaan! NHK tarjoaa kaikki Case IH -traktoreiden varaosat ja voiteluaineet sekä huollot ja korjaukset hellästi mutta asiantuntevasti omilla toimipaikoillamme (Hämeenlinna, Kokkola, Kuopio, Kempele, Nivala, Seinäjoki), sekä huoltoverkostomme toimipaikoilla ympäri Suomen. Jos haluat saada Puumasi kehräämään, ota haltuun parhaimmat voiteluvinkit!

 

Kysy lisää paikalliselta myyjältäsi

Anna meidän auttaa sinut juuri sinulle sopivan Puuman luokse!

Tutustu näihin