Tilavuus

7,5–45 m³

Mallivaihtoehdot

52 kpl

Strautmannin seosrehuvaunut nostavat merkittävästi modernien karjatilojen tuottavuutta

Seosrehuruokinnassa kaikki eläimet pysyvät terveinä, koska ne saavat joka puraisulla samanlaista, tasalaatuista rehua. Tämä takaa parhaan fysiologisen kunnon karjalle, riippumatta eläimen asemasta hierarkiassa. Jos ruoka-ainekset ovat erillään, dominoivat eläimet syövät parhaat rehut.

Hyödyt ja ominaisuudet

Karja kasvaa, pysyy terveenä ja tuottaa tasaisemmin

Terveet ja pitkäikäiset lehmät parantavat karjatilan taloudellista tuottavuutta. Seosrehuruokinnan avulla maitomäärä lisääntyy, ja eläimillä on vähemmän aineenvaihdunnan häiriöitä ja lisääntymisongelmia. Lisäksi seosrehuvaunun pienen tehon ansiosta pienempikin traktori on riittävä. Näin lasket käyttökustannuksia.

Tehokas magneetti poistaa vierasesineet

Niin omassa säilörehussa kuin ostorehussa voi olla vierasesineitä, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa eläimille. Lisävarusteena saatavalla magneettierottelijalla vierasesineet saadaan poistettua rehun joukosta sekoituksen aikana. Tämä suojaa erinomaisesti karjaa vaarallisilta vahingoilta.

Nopea sekoitus ja nopea kuorman purku säästävät paljon aikaa

Yhden tai kahden tunnin säästö päivittäin eläinten ruokinnassa on vuositasolla hyvin merkittävä. Tehokkaan mutta vähän energiaa kuluttavan sekoitusruuvin ansiosta päivittäinen seos on nopeasti valmis. Useat vaihtoehtoiset purkutavat takaavat, että rehunjako sopii parhaiten juuri sinun tilasi tarpeisiin. Lisäksi ne takaavat, että rehukuorma puretaan päivittäin tehokkaasti eläimille. Rehu ei tallaudu pyörien alle, ja kuljettajan näkökenttä on hyvä.

Energiaa säästävät lyhyet sekoitusajat

Lehmät pitää ruokkia 365 päivänä vuodessa, joten luotettavuus, nopeus ja tehokkuus vaikuttavat vuositasolla merkittävästi. 365 päivää tarkoittaa myös polttoaineen kulutusta joka päivä. Nopea sekoitus ja kevyt vedettävyys pienentävät päivittäistä tehontarvetta, ja polttoainetta säästyy.

Haluatko lisätietoja tai pyytää tarjouksen? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Strautmann Verti-Mix -seosrehuvaunuista?

Lataa esite