Säästä lannoitekuluissa huipputeknologian avulla

  • Pintalevittimen täysin sähköinen hallinta on helppoa ja nopeaa
  • Lannoitteen erittäin tarkka sijoittaminen lohkoautomatiikan ja vaa’an avulla
  • Seitsemän vuoden takuu maalatuille pinnoille sekä kolmen vuoden kulmavaihdetakuu

 

Sulkyn pintalevittimet tarjoavat käyttäjälleen tarkkuutta ja suorituskykyä samassa paketissa. Levitinvalikoimasta löytyy vaihtoehto sekä tiloille että urakoitsijoille niin nostolaitekiinnitteisinä kuin hinattavinakin malleina. Lohkoautomatiikan ja vaa’an avulla lannoitteet sijoitetaan peltoon mahdollisimman tarkasti.

 

Miten Sulky-lannoitteen pintalevitinkoneet toimivat?

Sulky DX 20+

  • Lannoite levitetään tupla limityksenä. Levitystarkkuus on huippuluokkaa. Molemmille lautasille on erillinen sulkusylinteri, jolla saadaan kavennettua levityskuviota kiilapaikoissa. Reunarajaimessa on kaksi vaihtoehtoa: pellon reuna tai vesistö. Vesistö-vaihtoehdossa lannoitetta ei lennä yhtään pellon reunan ulkopuolelle.

Sulky DX 30+

  • Lannoite levitetään edellisen tapaan tuplalimityksenä. Koneessa on Vision control -ohjain ja vaaka, jonka avulla kone laskee lannoitteen menekin ja säätää automaattisesti haluttuun arvoon kg/ha. Reunarajaimessa on kaksi vaihtoehtoa, pellon reuna tai vesistö, jolloin lannoitetta ei pääse pellon reunan ulkopuolelle.

Sulky X 40+ – automaattinen lohkoautomatiikka

  • Tuplalimitys ja huipputarkka levitys. Levittemessä on lohko-automatiikka. Kone aukaisee ja sulkee luukut automaattisesti pellon päisteissä. Lohko-automatiikka säätää levitys kuviota automaattisesti kiilamaisissa alueissa. Kone kalibroi lannoitteen menekin haluttuun määrään automaattisesti. Lannoitekustannusten säästö verrattuna käsiohjattuun levittimeen on  noin 20 %. (Säästöt ovat suurimmat silloin kun peltokuviot ovat epäsäännöllisiä). Konetta voidaan ohjata suoraan traktorin omasta ISOBUS -näytöstä. Reunarajaimessa on myös kaksi vaihtoehtoa, pellon reuna tai vesistö.

 

 

 

LATAA ESITE

 

sulky DX30 lannoitteen pintalevitin

Hyödyt ja ominaisuudet

Helppokäyttöisyyttä ja hallittavuutta

Sulky-pintalevittimen hallinta on täysin sähköistä. Ajonopeuden muutos säätää lannoitteen syöttöä, jolloin ajaminen helpottuu varsinkin epäsäännöllisillä lohkoilla. Levitin on myös mahdollista yhdistää jo olemassa olevaan nykyaikaiseen ajo-opastimeen, jolloin myös lohkoautomatiikka saadaan yhdistettyä pintalevittimeen.

Sulkyn Fertitest-lannoitesovellus pitää sisällään laajan määrän eri valmistajien lannoitteita asetuksineen. Näin kone saadaan nopeasti työkuntoon, vaikka lannoite matkalla vaihtuisikin.

Tarkka ja vaivaton lannoitteen pintalevitys

Kaikissa malleissa on työleveydestä riippumatta tasainen ja tarkka levitys, minkä ansiosta lannoitteet sijoitetaan juuri sinne, minne niitä halutaan sijoittaa, tarkkuutta vaalien.

Pintalevittimen Tribord-reunarajain takaa vaivattoman ja hellävaraisen reunalevityksen lannoitetta rikkomatta. Reunalevityksessä säädetään myös tiputuspaikkaa. Sähköisestä ohjaimesta säätö on helppoa ja ohjain näyttää, milloin reunalevitys on päällä.

Tunnettuja kestävyydestään

Sulkyssä pintalevittimien pääkomponentit ovat rosteria. Seitsemän vuoden takuu maalatuille pinnoille sekä kolmen vuoden kulmavaihdetakuu kertovat Sulkyn tuotteiden korkeasta laadusta.

Sulky DX 20+, 30+ ja X40-vertailu

Työleveys:
18–24 m

Tilavuus:
1500 l

Varusteet:
Säiliönpeite, Tribord 2D -reunarajain, granulometri

Muuta:
Kaikille sopiva laite Suomivarusteilla

Tarjoushinta:
6900 € alv.0%

Työleveys:
18–36 m

Tilavuus:
2350 l

Varusteet:
Vaaka, säilön peite, Tribord 3D -reunarajain, Vision-ohjain, ISOBUS-ominaisuudella automaattinen päistetoiminto

Muuta:
Kaikille sopiva laite Suomivarusteilla

Tarjoushinta:
13000 € alv. 0%

Työleveys:
18–44 m

Tilavuus:
3200 l

Varusteet:
Vaaka, säilön peite, Tribord 3D -reunarajain, ISOBUS-ohjaus, lohkoautomatiikka

Muuta:
Oikea valinta automaattiohjaus-traktorin kanssa

Tarjoushinta:
18500 € alv. 0%

Olemme varustelleet koneemme lainsäädännön ja käyttäjien kokemukset huomioon ottaen. Pintalevittimien vakiovarusteluun kuuluu aina suojapeite, joka estää esimerkiksi maan joutumista traktorin pyöristä levitettävän materiaalin sekaan.

Reunarajain Tribord 2D on ehdoton varuste, sillä lannoite halutaan pitää levitettävällä alalla pellolla, eikä lannoitetta haluta levittää esimerkiksi vesistöihin. Säiliön tilavuus on vähintään 1500 litraa, jolloin pystyt levittämään useamman hehtaarin yhdellä säiliöllä, riippuen tietenkin siitä kuinka paljon materiaalia levitetään hehtaarille.

Lisäpalveluna tarvittaessa myös erilaiset käyttökoulutukset ja käyttöön opastukset sekä ympäri Suomen palveleva huolto ja varaosat. Olemme apunasi koko koneen elinkaaren ajan!

Olemme varustelleet koneemme lainsäädännön ja käyttäjien kokemukset huomioon ottaen. Pintalevittimien vakiovarusteluun kuuluu aina suojapeite, joka estää esimerkiksi maan joutumista traktorin pyöristä levitettävän materiaalin sekaan.

Lisäksi varusteluun kuuluu vaaka, suuri säiliön tilavuus 2350 litraa sekä Tribord 3D reunarajain, jonka ansiosta lannoitetta saadaan lisättyä vain levitettäville aloille eikä sen ulkopuolelle. Varusteluun kuuluu myös helppokäyttöinen Vision -ohjain.

DX 30+ on oivallinen vaihtoehto, kun haluat automaattisen määränsäännön nopeuden mukaan. Voit yhdistää levittimen myös moneen ajo-opastimeen, joka mahdollistaa esimerkiksi karttapohjaisen levitysmäärän sekä lohkoautomatiikan.

Lisäpalveluna tarvittaessa myös erilaiset käyttökoulutukset ja käyttöön opastukset sekä ympäri Suomen palveleva huolto ja varaosat. Olemme apunasi koko koneen elinkaaren ajan!

Sulky X40+ on ammattilaisen valinta

Jos sinulla on käytössäsi automaattiohjaus, ISOBUS sekä lohkoautomatiikka, valintasi on ehdottomasti Sulky X40+, jonka avulla teet helposti lisää säästöä.

Sulky X40+ on täysin automaattinen pintalevitin, jolla onnistuu kaikki; voit kytkeä koneen joko jo olemassa olevaan ajo-opastin laitteistoon tai voit hankkia sellaisen koneen mukana.

Lohkoautomatiikan ansiosta lannoitetta ei levitetä kahteen kertaan samaan paikkaan, kone säätää itse levitettävää sektoria (jolloin päällekkäislevitystä ei tule), minkä lisäksi tarkka vaaka ja automaattinen määränsäätö mahdollistavat pienenkin määrän levityksen suurelle alueelle. Tämä on Sulkyn lippulaivamalli, josta ei puutu mitään. Säästät käytännössä aina, kun käytät tätä tuotetta.

Suomivarusteet X40+

Olemme varustelleet koneemme lainsäädännön ja käyttäjien kokemukset huomioon ottaen.

Sulky X40+ on ISOBUS-yhteensopiva. Sen varusteluun kuuluu vaaka, TRIBOARD 3D -reunarajain, jolla lannoite saadaan levitettyä täsmällisesti ja ilman hävikkiä levitettävälle alalle, 3000 litran säiliö, säiliön suojapeite, joka estää esimerkiksi maan joutumista traktorin pyöristä levitettävän materiaalin sekaan, lohkoautomatiikka, valot, nopeuden mukaan säätyvä levitysmäärä, karttapohjaan perustuva lannoitteen levitys. Valittavana joko oma ohjain, jossa edellä mainitut ominaisuudet tai vaihtoehtoisesti tämän voit kytkeä traktorin ISOBUS-terminaaliin tai ajo-opastin laitteistoon. 

Takuu korroosiota vastaan

Kaikissa tarjouskampanjan Sulky -koneissa on seitsemän vuoden takuu maalatuille pinnoille sekä kolmen vuoden kulmavaihdetakuu.

 

Lisäpalveluna tarvittaessa myös erilaiset käyttökoulutukset ja käyttöön opastukset sekä ympäri Suomen palveleva huolto ja varaosat.

 

Lue tästä millaisia kokemuksia muilla on  täsmälannoituksen tekemisestä Sulky -koneella.

sulky esitteen kansi

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Sulky-pintalevittimistä?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa työkone-esittelyä!