Tilavuus

7,5–45 m³

Mallivaihtoehdot

52 kpl

Strautmannin seosrehuvaunut nostavat merkittävästi modernien karjatilojen tuottavuutta

  • Maitomäärä lisääntyy ja aineenvaihdunnan häiriöt vähenevät seosrehuruokinnalla
  • Päivittäinen seos on nopeasti valmis ja säästää aikaa jopa kaksi tuntia päivässä
  • Tehontarve pienenee nopealla sekoituksella kevyellä vedettävyydellä, jolloin polttoainetta säästyy

 

Seosrehuruokinnassa kaikki eläimet pysyvät terveinä, koska ne saavat joka puraisulla samanlaista, tasalaatuista rehua. Tämä takaa parhaan fysiologisen kunnon karjalle, riippumatta eläimen asemasta hierarkiassa. Jos ruoka-ainekset ovat erillään, dominoivat eläimet syövät parhaat rehut.

 

LATAA ESITE Kysy lisää suoraan asiantuntijaltamme

Hyödyt ja ominaisuudet

Karja kasvaa, pysyy terveenä ja tuottaa tasaisemmin

Terveet ja pitkäikäiset lehmät parantavat karjatilan taloudellista tuottavuutta. Seosrehuruokinnan avulla maitomäärä lisääntyy, ja eläimillä on vähemmän aineenvaihdunnan häiriöitä ja lisääntymisongelmia. Lisäksi seosrehuvaunun pienen tehon ansiosta pienempikin traktori on riittävä. Näin lasket käyttökustannuksia.

Tehokas magneetti poistaa vierasesineet

Niin omassa säilörehussa kuin ostorehussa voi olla vierasesineitä, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa eläimille. Lisävarusteena saatavalla magneettierottelijalla vierasesineet saadaan poistettua rehun joukosta sekoituksen aikana. Tämä suojaa erinomaisesti karjaa vaarallisilta vahingoilta.

Nopea sekoitus ja nopea kuorman purku säästävät paljon aikaa

Yhden tai kahden tunnin säästö päivittäin eläinten ruokinnassa on vuositasolla hyvin merkittävä. Tehokkaan mutta vähän energiaa kuluttavan sekoitusruuvin ansiosta päivittäinen seos on nopeasti valmis. Useat vaihtoehtoiset purkutavat takaavat, että rehunjako sopii parhaiten juuri sinun tilasi tarpeisiin. Lisäksi ne takaavat, että rehukuorma puretaan päivittäin tehokkaasti eläimille. Rehu ei tallaudu pyörien alle, ja kuljettajan näkökenttä on hyvä.

Energiaa säästävät lyhyet sekoitusajat

Lehmät pitää ruokkia 365 päivänä vuodessa, joten luotettavuus, nopeus ja tehokkuus vaikuttavat vuositasolla merkittävästi. 365 päivää tarkoittaa myös polttoaineen kulutusta joka päivä. Nopea sekoitus ja kevyt vedettävyys pienentävät päivittäistä tehontarvetta, ja polttoainetta säästyy.

Olemme kumppanisi koko maatalouskoneesi elinkaaren ajan kattavalla huolto- ja varaosapalvelullamme

Teemme työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia ympäri Suomen toimipaikkojemme korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme päivystää kellon ympäri.

Lisäksi saat hankittua työkoneesi varaosat meiltä nopeasti, jotta työsi pääsee jatkumaan katkoitta tai mahdollisimman pian.

 

Katso myös vaihtokoneet

Tarjoamme myös suuren valikoiman erilaisia vaihtokoneita. Vaihtokoneet ovat kustannustehokas ja ketterä tapa päivittää maatalouskoneesi.

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Strautmann Verti-Mix -seosrehuvaunuista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa työkone-esittelyä!