Pihaton tuottavuus varmistetaan jo pohjakuvavaiheessa

Tehokas, hyvin suunniteltu pohjakuva on tärkeässä osassa nykyaikaisen, toimintavarman ja tuottavan pihaton rakennusprojektissa. Teemme toiminnallisen suunnittelun suunnittelutiimissä, joka muodostuu rakentamisen, neuvonnan ja huoltomme asiantuntijoista. Tällä taataan jokaisen osa-alueen paras mahdollinen hyödyntäminen ja yhteenpelaaminen.

 

LUE ROBORA-RATKAISUISTAKYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJALTAMME

Suunnittelusopimus on ensimmäinen askel kannattavampaan maidontuotantoon

Kokonaisvaltainen suunnittelusopimuksemme sisältää aloituskokouksen ja alkutilannekartoituksen, toiminnallisen navettasuunnittelun, lupakuvat rakennuslupaa, ympäristölupaa ja investointitukihakemusta varten sekä ohjauksen ja tuen koko hakuprosessin läpi.

Kustannustehokas ja tuottava suunnitelma huomioi tilan toiveet ja tarpeet

Pohjakuva suunnitellaan eläinten ehdoilla niin, että tuotanto on mahdollisimman kannattavaa ja eläinystävällistä. Erityistä huomiota vaativille eläimille suunnitellaan omat tilat. Hyvällä suunnittelulla taataan myös, että eläinten siirtely on mahdollista tehdä yksin. Pohjakuvassa huomioidaan tilan olemassa oleva rakennuskanta ja sen tehokas hyödyntäminen.

Olemassa olevat rakennukset voidaan hyödyntää umpilehmille, hoito-poikimakarsinoiksi tai nuorelle karjalle

Saneerauskohteissa lähtötiedoksi riittää vanhan navetan pohjakuva. Tarjoamme myös saneerauskohteisiin kustannusarvion. Vanhan parsinavetan muutoksessa robottilypsyyn tarkistamme, riittääkö mitoitus, saadaanko riittävästi lehmäpaikkoja ja onko muutos tilalle kannattava. Vanhan parsinavetan tai pihaton muutoksessa vasikoiden tai nuorkarjan käyttöön mitoitamme rakenteidensa puolesta käyttökelpoiset tilat hyötykäyttöön niin, että sinne sopii mahdollisimman monta eläinpaikkaa.

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Janne Louhelainen

Tuotespesialisti, Robora

Joensuu

043 211 3436

Jussi Hautamäki

Myyntipäällikkö

Seinäjoki

050 448 1693

Miika Karhumaa

Projektipäällikkö, Robora

Oulu

050 444 0202

Miika Karhumaa
Matti Sahaviita

Myyjä

Seinäjoki

050 476 2922