Tervetuloa tutustumaan Vaihtamalla paranee -teemapäivien maitotiloihin ympäri Suomen! Meillä on ilo esitellä asiakastilojamme, joissa lypsyrobotti on päivitetty Lely Astronaut A5 -malliin ja tulokset ovat olleet häkellyttävän hyviä. Kuinka paljon – ja mitä – pelkkä robotin vaihto voi tilallesi tuoda ja mahdollistaa? Tule ottamaan selvää!

Jokaisella tilalla on omat tavoitteet ja lähtökohdat. Me haluamme ylittää kanssasi kaikki tavoitteet ja luoda kanssasi tilan oman menestystarinan. Lisää maitoa, enemmän lypsyjä, toimiva eläinliikenne, vähemmän työtä, enemmän mielenrauhaa, pienet käyttökustannukset, varmatoimiset lypsyrobotit ja lisää aikaa perheelle.

Jos sinun tavoitteesi liittyy edellä mainittuihin asioihin, tule tutustumaan Lely Astronaut A5 -tiloille kuulemaan tilallisten omat kokemukset!

Tapahtuma-ajat ja paikkakunnat

Huom! Täydennämme tälle sivulle vielä lisää tapahtuma-ajankohtia!

5.4. Maito-Kokko Oy, Ala-Valli

Tilalla on otettu käyttöön kaksi Lely Astronaut A5 -lypsyrobottia. NHK:lta tapahtumaa isännöi Juha Vähäkallio

10.4. Joni Loiva, Iisalmi

Tilalla on otettu käyttöön viisi Lely Astronaut A5 -lypsyrobottia. NHK:lta tapahtumaa isännöi Simo Jokinen.

26.4. Arolan Maito Oy, Kannus

Vuonna 2022 lypsyrobotin merkki vaihtui Lelyyn ja käytössä on nyt kaksi A5 -lypsyrobottia. Tapahtumaa isännöi NHK:lta Joakim Vidjeskog.

 

Lypsyrobotti Lely Astronaut A5

Vaihto Lely Astronaut A5 -lypsyrobottiin

Varsinkin viimeisen parin vuoden aikana vanhoja lypsyrobotteja on päivitetty runsaasti uuteen Lely A5 -malliin. Sillä saavutetut tulokset ovat yllättäneet tilalliset positiivisesti. Lisäksi Lely Astronaut -lypsyroboteilla on pitkä käyttöikä; vanhimmat Suomessa lypsävät Lelyt ovat jo 18 vuotta vanhoja!

Usein vaihtoon houkuttaa myös Lely -lypsyrobotin edulliset käyttökustannukset. Robotin merkinvaihtotilanteissa käy usein siten, että jo alle 5 vuotiaan robotin vaihto uuteen Lely Astronaut A5 -robottiin tuo merkittävän maitomäärän nousun samalla, kun se on merkittävästi vähentänyt työmäärää ja käyttökustannuksia. Tämän vuoksi voimmekin paljastaa, että kaikkein tyytyväisimpiä asiakkaitamme ovat ne, jotka ovat vaihtaneet robottimerkin Lelyyn.

Lely on myös rahoittajien suosima valinta

Kaiken kukkuraksi Lely Astronaut -lypsyroboteilla on mukavasti arvoa vielä jopa kymmenen käyttövuoden jälkeenkin! Käytetyt lypsyrobotit ovat tänä päivänä varsin kysyttyjä niin Suomessa, kuin ulkomaillakin, mikä lämmittää mieltä erityisesti silloin, kun robottia halutaan päivittää uudempaan.

Myös investointien rahoittajat ovat huomanneet käytettyjen robottien arvon ja Lely -tilojen ylivoimaiset tulokset, minkä ansiosta pankit rahoittavat mielellään Lely -hankintoja.

Tule mukaan Vaihtamalla paranee -teemapäiviin

Olitpa sitten päivittämässä robottia uudempaan tai siirtymässä robottilypsyyn, kannattaa lähteä tutustumaan Vaihtamalla paranee -teemapäiviin ja kuulla eri tilojen ajatuksia ja kokemuksia aiheesta!

Mikä on sinun tilasi tavoite? Haasta itsesi ja koe Lely Astronaut A5 lypsyrobotin huipputulokset omalla tilallasi! Huomioi myös, että juuri nyt tarjoamme Lely x 50 000 -juhlan kunniaksi 5 000 € etuseteleitä uuden Lely -lypsyrobotin hankintaan!

5.4. Maito-Kokko Oy, Ala-Valli
2 x Lely Astronaut A5. NHK:lta tapahtumaa isännöi Juha Vähäkallio

10.4. Joni Loiva, Iisalmi
5 x Lely Astronaut A5. NHK:lta tapahtumaa isännöi Simo Jokinen

26.4. Arolan Maito Oy, Kannus
2 x Lely Astronaut A5. NHK:lta tapahtumaa isännöi Joakim Vidjeskog

Ilmoittaudu mukaan

Valitse kohde alasvetovalikosta.

Ilmoittaudu mukaan Ala-Vallissa järjestettäviin Maito-Kokko Oy:n avoimiin oviin perjantaina 5.4.2024 täyttämällä oheinen lomake. Saat ilmoittautumisen myötä tilan osoitteen ja pääset kuulemaan, miten Maito-Kokko Oy:n arki ja tulokset muuttuivat robottien vaihtamisen myötä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Iisalmessa järjestettäviin Loivan tilan avoimiin oviin keskiviikkona 10.4.2024 täyttämällä oheinen lomake. Saat ilmoittautumisen myötä tilan osoitteen ja pääset kuulemaan, miten Loivan tilan arki ja tulokset muuttuivat robottien vaihtamisen myötä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Kannuksessa järjestettäviin Arolan Maito oy:n esittelypäiviin perjantaina 26.4. täyttämällä oheinen lomake. Saat ilmoittautumisen myötä tilan osoitteen ja pääset kuulemaan, miten tilan arki sujuu Lely A5-robottien kanssa.

Ilmoittautuminen