NHK kuohautti perjantaina 22.3. iskemällä upouuden Lely Astronaut A5 -lypsyrobotin Huutokaupat.com -alustalle huutokaupattavaksi pyöreän 0 euron lähtöhintaan.

– Keksittiin Ylivieskan Ryskypäivillä yhdessä Huutokaupat.comin kanssa, että huutokaupataan Lely Astronaut A5 -lypsyrobotti. Näin hullua juttua ei olla vielä tehty, mutta haluttiin ehdottomasti tehdä, kommentoi NHK:n robottimyynniin päällikkö Juuso Kukkola.

Vaikka vastaavaa huutokauppaa upouudesta lypsyrobotista ei ole aiemmin toteutettu, NHK:lla on ollut aiemminkin taipumusta yllättäviin tempauksiin. Esimerkiksi vuonna 2020 NHK ja Maaseutunuoret toteuttivat yhdessä tempauksen, jossa JCB Fastrac -traktorilla ajettiin Nuorgamista Hämeenlinnaan. Kyseessä oli 30 tunnin ja 1300 kilometrin matka, jota pystyi reaaliajassa seuraamaan traktorin nokkaan kiinnitetyn kameran kautta.

– Neljä vuotta sitten ajettiin traktorilla Nuorgamista Hämeenlinnaan, nyt huutokaupataan lypsyrobotti. Me NHK:lla tykätään tehdä hulluja tempauksia, Kukkola summaa.

Maanantaiaamuna huutokaupattavan lypsyrobotin hinta oli noussut 50 250 euroon. Tutustu kohteeseen huutokaupat.comissa tästä linkistä.

Lypsyrobotti huutokaupassa

Uusi Lely Astronaut A5 -lypsyrobotti julkaistiin Huutokaupat.com -alustalla perjantai-iltapäivänä 22. maaliskuuta puoli neljän aikaan puhtaalla 0 euron lähtöhinnalla.

Jo parissa minuutissa lypsyrobotista huudettiin 250 euroa, heti perään 500 euroa ja lopulta 750 euroa. Huutokaupan minimikorotuksena toimi 250 euron korotus, mutta jo kuudes tarjoaja korotti tarjousta suoraan 35 000 eurolla tarjoten uudesta lypsyrobotista 50 000 euroa.

Huutokaupan on määrä päättyä perjantaina 5.4. klo 18.30 tai 3 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Tutustu kohteeseen Huutokaupat.comissa tästä linkistä.

– Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia lypsyrobotti. Kyseessä ei ole pelkkä mainoskikka, eikä tähän ole koiraa haudattuna. Robotin voi oikeasti saada omaksi huomattavasti edullisemmalla hinnalla, kuin mitä normaalisti, Juuso Kukkola kertoo.

Ilmoitus Huutokaupat.comissa

Huutokaupat.comissa olevassa ilmoituksessa kerrotaan maahantuojan myyvän huutokaupalla varastostaan uuden Lely Astronaut A5 -lypsyrobotin, jonka sisältö ja tekniset tiedot löytyvät ilmoituksen ohesta. Huutokaupan yhteydessä on siis tarkasti ilmoitettu mitä kaupan kohteena oleva robotti sisältää ja mitä se ei sisällä.

Lisäksi ilmoituksessa kerrotaan, että robottia voi halutessaan täydentää lisävarusteilla. Voit katsoa ilmoituksen tästä linkistä. Kaikki NHK:n myytävät kohteet löytyvät tämän linkin takaa: https://huutokaupat.com/nhk-keskus-oy

NHK:lta voi myös pyytää etukäteen tarjouksen tietyistä lisävarusteista tai kokonaisuuksista laitteen ympärille. Myös rahoitus on mahdollista järjestää NHK:n kautta.

– Laskemme kanssasi rahoitustarjouksen mielellämme jo ennen viimeistä huutoa, jolloin tiedossa on tarkka kuukausierä, Kukkola rohkaisee ja lisää, että Lely Astronaut A5 lypsyrobotti on investointitukikelpoinen.

Kysy rahoitusta palvelevalta robottitoimistolta:  Lisätietoa robotista antavat alueelliset robottimyyjät.