Sekoittimen kokoluokka

7,5–29 m³

Kiinteällä seosrehuvaunulla voidaan toteuttaa erilaisia ruokintaratkaisuja taloudellisesti

Sähkökäyttöiset Strautmann-apesekoittimet ovat energiatehokkaita ja kestäviä. Porrastetun Vario2-ruuvin ansiosta komponentit sekoittuvat täydellisesti ja eläimet saavat rakenteeltaan maittavaa rehua.

Kiinteä sekoitin voidaan sijoittaa niin, että ruokinta saadaan mahdollisimman helpoksi. Sekoittimeen on saatavilla lisävarusteita, jotka voidaan räätälöidä kaikille tiloille erikseen. Eläinterveyttä parantavilla magneeteilla ja RST-kulutusosilla varustettu sekoitin takaa mielenrauhan pitkälle tulevaisuuteen.

 

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMME

strautmann verti-mix kiinteä apesekoitin

Hyödyt ja ominaisuudet

Sähkökäyttöinen sekoitin on taloudellinen ja helppohuoltoinen

Rehun sekoittamisen energiatarve on varsin suuri. Sähkömoottoreiden avulla toteutettu sekoitus on tehokasta. Lisäksi huoltokulut ovat hyvin pienet, koska sekoittimeen ei tarvitse kytkeä erillistä konetta pyörittämistä varten.

Sekoitin kasvaa tarpeidesi mukaan

Sekoittimen kokoluokka voidaan valita aina 7,5 m³:stä jopa 29 m³:iin. Erimittaiset nousukuljettimet, vaakalaitteet, hydrauliset vastaterät sekä erittäin kestävät ruuvit ovat varusteita, joista on helppo rakentaa tilan tarpeita parhaiten palveleva kokonaisuus.

Pitkäikäinen ja luotettava sekoitin turvaa rehunjaon

Strautmann-koneet ovat kulutuskestävyydeltään huippuluokkaa. Korkealaatuisesta ja järeästä teräksestä valmistettu sekoitin on pitkäikäinen investointi. Järeät, jopa 20 mm paksut Vario2-sekoitusruuvit vahvistettuna INNODUR-kulutuspaloilla kestävät jopa 50 % pidempään.

Tasalaatuinen seos tuo turvaa karjallesi

Hyvin sekoittunut ja oikealla koostumuksella oleva seosrehu parantaa eläinten syömistä sekä takaa kaikille eläimille tasalaatuisen rehun. Rehun valikointia tapahtuu näin vähemmän ja sairauksien riski minimoidaan.

Haluatko lisätietoja tai pyytää tarjouksen? Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.