Silpun pituus

35–39 mm

Kapasiteetti (DIN 11741)

29–50 m³

Silppuava noukinvaunu ammattimaisille tiloille, yhteiskoneeksi tai urakoitsijoille

  • Noukinvaunun avulla saat suuremman korjuutehon ja nopeammin korjatun heinäalan
  • Kestävät terät tekevät lyhyttä silppua. Tuloksena ilmatiiviimpi ja paremmin säilyvä rehu!
  • Strautmannin noukinvaunuissa on pitkät huoltovälit ja terillä pitkä käyttöikä

 

Tehokas ja taloudellinen silppuava noukinvaunu lisää kilpailukykyä verrattaessa muihin korjuumenetelmiin. Jatkuvatoimisella syöttöyksiköllä saavutetaan ennennäkemätöntä suorituskykyä niin urakoinnissa kuin isoilla tiloilla. Säilöntätapa ja rehukustannus on noukinvaunulla halvempaa ja taloudellisempaa verrattuna paalaamiseen.

 

KYSY LISÄTIETOJALATAA ESITE

 

 

 

Noukinvaunun hyödyt ja ominaisuudet

Aika on rahaa ja pieni tehontarve säästöä

Noukinvaunun parempi täyttö tarkoittaa suurempaa korjuutehoa. Heinäala on nopeammin korjattu ja rehu on nopeammin siilossa. Pieni vetovastus ja ratkaisut roottorin sijoittelussa vähentävät tehontarvetta, mikä säästää polttoainetta korjuussa. Noukinvaunun antama energiasäästö lisää kilpailukykyä.

Tehokkaalla leikkuuyksiköllä ja roottorilla saadaan pieneen tilaan paljon rehua

Vetoisuus on tärkeää, ei vaunun tilavuus. Kun rehu liikkuu tasaisesti koko leveydeltä ja täyttää vaunun täydellisesti, vaunuun mahtuu tilavuuteen nähden noin 10 % enemmän rehua kuutiometriä kohden. Kaksipuoleiset ja sahalaitaiset terät takaavat lyhyen silpun, jolloin rehu on ilmatiiviimpi ja sen säilyvyys on parempi. Terät ovat helposti käännettävissä, ja siten teroitusväli on kaksinkertainen.

Terien pidempi huoltoväli ja voimansiirron ratkaisut säästävät huoltokustannuksissa

Heinän levitysominaisuus kuormittaa tasaisemmin teriä, mikä mahdollistaa pidemmät teroitusvälit. Koko leikkuuyksikkö on hydraulisesti alaslaskettava, minkä ansiosta saadaan mahdolliset tukokset helposti ja nopeasti auki. Keruuyksikkö ei aiheuta voimapiikkejä, mikä suojaa voimansiirtolaitteistoa. Tämä pidentää huoltovälejä ja tekee voimansiirrosta kestävämmän. Strautmannin kehittämä terän suojausmekanismi moninkertaistaa terän käyttöiän verrattuna perinteiseen jousipainotteiseen menetelmään.

Turvallinen ja mukava sekä pellolla että tiellä

Noukinvaunuihin saa useita eri akselistovaihtoehtoja. Ohjautuva taka-akseli ei käännöksissä murra nurmea. Myös hydrauliikkavälitteinen aktiiviohjaus on valikoimissa. Vakiovarusteena CFS-vaunuissa oleva vetoaisan jousitus tekee maantieajosta pehmeämpää. Jousitettu keinuteliakselisto mahdollistaa parhaat ajo-ominaisuudet sekä pellolla että tiellä. Myös siilolle ajo on helpompaa keinutelin ansiosta.

Olemme kumppanisi koko maatalouskoneesi elinkaaren ajan kattavalla huolto- ja varaosapalvelullamme

Teemme työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia ympäri Suomen toimipaikkojemme korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme päivystää kellon ympäri.

Lisäksi saat hankittua työkoneesi varaosat meiltä nopeasti, jotta työsi pääsee jatkumaan katkoitta tai mahdollisimman pian.

 

Katso myös vaihtokoneet

Tarjoamme myös suuren valikoiman erilaisia vaihtokoneita. Vaihtokoneet ovat kustannustehokas ja ketterä tapa päivittää maatalouskoneesi.

Ota yhteyttä

Tommi Syrjälä

Työkonemyyjä

Loimaa

050 574 0700

Timo Laurell

Työkonemyyjä

Hämeenlinna

050 452 0112

Pauli Markkanen

Työkonemyyjä

Iisalmi, Joensuu, Kuopio

045 124 9003

Jaakko Lilja

Työkonemyyjä

Seinäjoki

050 443 3110

Jari Leinonen

Työkonemyyjä

Oulu

043 211 3622

Jan-Mikael Evertson

Työkonemyyjä

Loviisa

040 560 1982

Janne Ylönen

Työkonemyyjä

Juva, Jyväskylä

050 567 6145

Ilkka Pirkola

Työkonemyyjä

Ylivieska

050 572 0630

Jimmy Granlund

Työkonemyyjä

Kokkola

040 066 3930

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Strautmann-noukinvaunuista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa työkone-esittelyä!