Monipuoliset kalusteratkaisut karjatilojen tarpeisiin

UUTUUS!

Spinder Fifbox – lasikuidusta valmistettu joustava parrenerotin

LATAA ESITE

 

 

Kalusteratkaisuilla on merkittävä vaikutus eläinten ja ihmisen hyvinvointiin ja turvallisuuteen navetassa. Kalusteratkaisujen avulla eläimet saadaan pysymään niille tarkoitetuilla alueilla, ne voidaan ohjata oikeisiin paikkoihin sekä tarvittaessa tehdä eläimen tarvitsemat hoitotoimenpiteet.

Saat kauttamme hollantilaisen Spinderin sekä kotimaisen Sirviön Metallin laadukkaat navettakalusteet. Tutustu yritysten tuotevalikoimiin alla olevista linkeistä!

 

 

Hollantilainen Spinder Dairy Housing Concepts on ollut luotettava navettakalustetoimittaja vuodesta 1973 saakka. Yrityksen kalusteratkaisut tuovat käyttömukavuutta niin lehmille kuin viljelijällekin.

Iisalmelainen perheyritys Sirviön Metalli Oy on valmistanut navettakalusteita vuodesta 1982 lähtien. Sirviön Metalli on erikoistunut kestäviin ja toimiviin kuumasinkittyihin tuotteisiin.

 

SPINDERIN SUOMENKIELISET KOTISIVUT

SIRVIÖN METALLIN KOTISIVUT

OTA YHTEYS ASIANTUNTIJAAMME

 

Spinder Highline -ruokinta-aita

Hiljaisen ja helppokäyttöisen Spinder Highline -ruokinta-aidan ansiosta lehmällä on riittävästi tilaa syödä ja esteetön pääsy rehun ääreen. Ruokinta-aitaa on helppo hallita käyttökahvan avulla.

Hyödyt

Hyvin suunnitellut navettakalusteet luovat hyvinvointia eläimille ja ihmisille

Eläimen hyvinvointi on edellytys hyvälle tuottavuudelle. Oikeanlaisessa ympäristössä eläin voi hyvin ja tuottaa enemmän. Myös niiden käsittely on helpompaa ja vähemmän aikaa vievää.

Vankat rakenteet takaavat toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän

Laadukkaat materiaalit, tarkkaan valvottu valmistusprosessi sekä vankat rakenteet tekevät kalusteista kestäviä ja pitkäikäisiä. Laadukas investointi on satsaus tulevaisuuteen.

Hyvin toimivat kalusteratkaisut helpottavat päivittäistä työtä

Kalusteratkaisujen pienet, käytännölliset yksityiskohdat helpottavat päivittäisiä rutiineja ja tekevät työnteosta mukavaa.

Eläinten hyvinvointi luo edellytyksen sujuvalle arjelle

Kun ympäristö on toteutettu mukavaksi ja viihtyisäksi, eläimet voivat paremmin ja niitä on helpompi hoitaa.

spinder esitekansi

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa Spinderin pihattokalusteista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu avullamme

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin etsimme parhaan ratkaisun tilallesi