Monipuoliset parsipeti- ja käytävämattoratkaisut karjatilojen tarpeisiin

Monipuolisesta parsipeti- ja käytävämattovalikoimasta löydät ratkaisut maidon- ja lihantuotannon tarpeisiin koko eläimen elinkaaren ajalle. Näin takaat hyvät olosuhteet eläimillesi. Saat kauttamme Feroxin sekä Spinderin parsipeti- ja mattoratkaisut.

 

OTA YHTEYS ASIANTUNTIJAAMME

 


Feroxin parsipeti- ja mattoratkaisut

 

Pitkäikäinen ja luistamaton Ferox-parsipeti on turvallinen ratkaisu eläimelle. Kuvioidussa pinnassa kuivike pysyy hyvin ja muotoilun ansiosta pinta on helppo pitää puhtaana. Rullassa toimitettavasta pintamatosta voidaan tehdä jopa 30m:n pituisia saumattomia parsipetejä.

 

LATAA FEROX-PARSIPETIEN ESITE

 


Spinder Dual -vesipeti

Spinder Dual -vesipedit tarjoavat mukavan ja turvallisen makuualustan lehmälle. Vesipeti on kestävä, pitkäikäinen ja sen ylläpitokustannukset ovat matalat.

 

KATSO SPINDERIN TUOTEVALIKOIMA

 

Hyödyt

Mukava makuualusta lisää hyvinvointia

Makuuaika on yksi naudan hyvinvoinnin mittareista. Hyvällä alustalla lehmät makaavat enemmän ja tuottavat paremmin.

Kuvioitu pinta on eläimelle turvallinen

Parsipedin kuvioidun pinnan ansiosta eläimen on turvallinen nousta ylös ja laskeutua makuulle. Kuvioidulla pinnalla kuivike pysyy paremmin parsipedillä ja pitää sen kuivana.

Käytävämatto luo eläimelle luonnollisen ympäristön

Pehmeä alusta on naudalle luonnollinen. Se parantaa eläimen kävelymukavuutta ja sorkkatervettä. Hyvinvoiva eläin myös tuottaa paremmin.

Enemmän hyvinvointia, vähemmän työtä

Kun parsi on helppohoitoinen ja mukava eläimelle, viljelijän on helppo luoda niiden hyvinvointia tukevat olosuhteet. Näin eläimet pysyvät terveempinä ja vaativat vähemmän hoitotyötä.

Löydä sopiva ratkaisu avullamme

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin etsimme parhaan ratkaisun tilallesi!