Työleveys

3–9 m

Riviväli

12,5 tai 16,7 cm

Yhdellä kylvökoneella maanmuokkaus, kylvö ja jyräys

  • Jopa 6 % säästö siemenkustannuksissa
  • Tekniikka estää siemenvauriot, mahdollistaa siementen tarkan sijoituksen ja varmistaa siemenen pysymisen kylvövaossa
  • Säästöjä veden käytössä ja torjunta-aineissa

 

Kylvökone yhdistää maanmuokkauksen, kylvön ja jyräyksen yhteen suorakylvöksi.

Tehokas lautasmuokkain, ainutlaatuinen pakkeripyörä ja kylvövantaat takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Yhdellä täytöllä saadaan kylvettyä enemmän hehtaareita, ja kylvön suorituskyky paranee. TERRASEM-kylvökoneilla siemen menee juuri haluttuun paikkaan maalajista riippumatta. Tämä on erittäin tarkan maanpintaa seuraavan järjestelmän ansiota. Kylvölannoitin TERRASEM FERTILIZERissa on lannoitesäiliö sijoituslannoitusta varten.

 

Kysy lisää suoraan asiantuntijaltamme

Kylvökone PÖTTINGER TERRASEM on hinattava kylvökone 3-9 metrin työleveydellä.

Kylvökoneen hyödyt ja ominaisuudet

Siemenkustannuksissa jopa 6 % säästö

TERRASEMissa kylvökoneen ajourille johtavat putket suljetaan automaattisesti, ja ylimääräiset siemenet palautuvat kiertoon. Samanaikaisesti syöttölaite vähentää siemenmäärää samassa suhteessa, minkä ansiosta säästö siemenkustannuksissa voi olla jopa 6 prosenttia.

Suuri ilmamäärä mutta pieni virtausnopeus estää siemenvauriot

Puhallin saa aikaan suuren ilmamäärän, mutta jakolaitteen virtausnopeus pysyy pienenä. Tämä estää siemenvauriot ja varmistaa siemenen pysymisen kylvövaossa. Yhdessä suuren jakolaitteen kanssa kylvökoneen tarkkuuskylvöjärjestelmä tuottaa tasaisen lopputuloksen. Siemenmäärän seuranta (jyvää/sekunti) voidaan halutessa toteuttaa optisella sensorilla.

Siementen tarkka sijoitus onnistuu suurillakin ajonopeuksilla

Kylvöyksikkö seuraa maanpintaa erittäin tarkasti, joten siemen asettuu haluttuun syvyyteen vaon pohjalle. Portaattomasti säädettävä siemenmäärä pysyy tasaisena ajonopeudesta riippumatta, kun syöttölaite säätyy traktorin nopeussignaalin tai tutkasignaalin perusteella.

Vähemmän torjunta-aineita ja eroosiota

Kun maata muokataan vähemmän, valoon reagoivat rikkakasvit eivät idä, jolloin tarvitaan vähemmän rikkakasviaineita. Kun maan rakenne pysyy ehyempänä, veden aiheuttama eroosio vähenee. Maata siirretään mahdollisimman vähän, minkä ansiosta haihdunta vähenee. Rivivälien ehyt rakenne säästää vettä.

Kylvökoneiden tekniset tiedot

PÖTTINGERin kiinteärunkoisissa kylvökoneissa on kaksirivinen lautasmuokkain tai WAVE DISC kylvömuokkaukseen. Taittuvarunkoisten TERRASEM V -mallien kolmiosainen runkorakenne seuraa maanpintaa tarkasti. Sivulohkoilla on erinomainen liikkumavara.

TERRASEM V CLASSIC -mallit ilman muokkainta tarjoavat kevyesti kulkevan ja tehokkaan kylvökoneratkaisun suurille pinta-aloille. Näillä malleilla kylvö edellyttää maan riittävää tasoittamista etukäteen. Siemenet sijoitetaan täydellisesti kylvöalustaan, koska vannaspalkin ja ainutlaatuisen jyräpakkerin maanpinnanseuranta on juuri oikeanlaista.

TERRASEM D -mallit

Työleveys
4 m

Säiliön tilavuus
3600 l

Tehontarve
140 - 200 hv

Työleveys
6 m

Säiliön tilavuus
3600 l

Tehontarve
190 - 300 hv

Työleveys
8 m

Säiliön tilavuus
5600 l

Tehontarve
280 - 400 hv

Työleveys
9 m

Säiliön tilavuus
5600 l

Tehontarve
300 - 400 hv

TERRASEM CLASSIC -mallit

Työleveys
4 m

Säiliön tilavuus
3600 l

Tehontarve
110 - 160 hv

Työleveys
6 m

Säiliön tilavuus
3600 l

Tehontarve
150 - 240 hv

Työleveys
8 m

Säiliön tilavuus
5600 l

Tehontarve
200 - 300 hv

Työleveys
9 m

Säiliön tilavuus
5600 l

Tehontarve
240 - 320 hv

Olemme kumppanisi koko maatalouskoneesi elinkaaren ajan kattavalla huolto- ja varaosapalvelullamme

Teemme työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia ympäri Suomen toimipaikkojemme korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme päivystää kellon ympäri.

Lisäksi saat hankittua työkoneesi varaosat meiltä nopeasti, jotta työsi pääsee jatkumaan katkoitta tai mahdollisimman pian.

Katso myös vaihtokoneet

Tarjoamme myös suuren valikoiman erilaisia vaihtokoneita. Vaihtokoneet ovat kustannustehokas ja ketterä tapa päivittää maatalouskoneesi.

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa PÖTTINGER TERRASEM -kylvökoneista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa työkone-esittelyä!