Landian lietepumput ja sekoittimet ammattimaiseen lietteen käsittelyyn, myös vaativimpiin kohteisiin

Landian pumput ja sekoittimet sopivat erilaisille lietteille, myös lietteen kierrätykseen ja homogenisointiin. Ne ovat erityisen tunnettuja laadustaan ja pitkäikäisyydestään sekä tuottamansa lietteen tasalaatuisuudesta, ja sopivat myös hankalien materiaalien käsittelyyn.

Erittäin kestävistä materiaaleista valmistetut pumput ja sekoittimet sopivat erinomaisesti myös hiekkaparsinavettoihin, joiden lietteenkäsittelystä Landialla on jo vuosien kokemus.

NHK:n asiantuntijat suunnittelevat maatilojen pumppausratkaisut, ja jokainen pumppuprojekti suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Koulutetut huoltoasentajat vastaavat laitteiden huollosta sekä tarvittaessa myös asennuksista ympäri Suomen.

 

 

LATAA ESITEKYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJALTAMME

landia pumppu

Pumppu- ja sekoitinvaihtoehdot

Pitkäakselilietepumput

 

 

Pitkäakselilietepumput ovat saatavilla traktori- ja sähkömoottorikäyttöisenä. Ne ovat tehokkaita, luotettavia ja kestäviä ja sopivat erinomaisesti lietteiden ja muiden nesteiden, joissa on suuri kuiva-ainepitoisuus, pumppaamiseen.

 

Potkurisekoitin

 

Potkurisekoittimessa on oma voimansiirto ja upposähkömoottori. Se on erinomainen varastoidun lietteen täydelliseen homogenisointiin sekä lietteen nopeaan ja tehokkaaseen sekoitukseen ennen levitystä.

 

Uppolietepumppu

 

Uppolietepumppu on kehitetty vaativiin olosuhteisiin; paksuille lietteille, joissa on suuri kuiva-ainepitoisuus. Ne ovat varustettavissa sekä pumppaamiseen että sekoittamiseen, ja ne voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon

 

Kierrätyspumppu

Kierrätyspumppu on suunniteltu lietteen kierrätykseen ja homogenisointiin Slalom-lannanpoistojärjestelmissä. Se sopii hyvin pitkiin lietekanaviin. Käytön säännöllisyys varmistetaan ajastuksella. Pumpulla on pitkä käyttöikä, 10–15 vuotta, mikä saavutetaan moottorin ja vaihteiston erityisellä tiivistyksellä.

Ota yhteyttä

Janne Louhelainen

Tuotespesialisti, Robora

Joensuu

043 211 3436

Jussi Hautamäki

Myyntipäällikkö

Seinäjoki

050 448 1693

Miika Karhumaa

Projektipäällikkö, Robora

Oulu

050 444 0202

Matti Sahaviita

Myyjä

050 476 2922

Eerik Rantala

Myyjä / Försäljare

050 411 0098

landia esitteen kansi

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa lietepumpuista ja sekoittimista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu avullamme

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilanteeseesi.