Tehokkaat, luotettavat ja kestävät lietepumput

Valikoimamme pumput ja sekoittimet sopivat erilaisille lietteille, myös lietteen kierrätykseen ja homogenisointiin. Sekoittimet ja pumput on suunniteltu ja valmistettu siten, että ne sopivat myös hankalien materiaalien käsittelyyn.

Pumppu- ja sekoitinvaihtoehdot

Pitkäakselilietepumput

Pitkäakselilietepumput ovat saatavilla traktori- ja sähkömoottorikäyttöisenä. Ne ovat tehokkaita, luotettavia ja kestäviä ja sopivat erinomaisesti lietteiden ja muiden nesteiden, joissa on suuri kuiva-ainepitoisuus, pumppaamiseen.

Potkurisekoitin

Potkurisekoittimessa on oma voimansiirto ja upposähkömoottori. Se on erinomainen varastoidun lietteen täydelliseen homogenisointiin sekä lietteen nopeaan ja tehokkaaseen sekoitukseen ennen levitystä.

Uppolietepumppu

Uppolietepumppu on kehitetty vaativiin olosuhteisiin; paksuille lietteille, joissa on suuri kuiva-ainepitoisuus. Ne ovat varustettavissa sekä pumppaamiseen että sekoittamiseen, ja ne voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon

Kierrätyspumppu

Kierrätyspumppu on suunniteltu lietteen kierrätykseen ja homogenisointiin Slalom-lannanpoistojärjestelmissä. Se sopii hyvin pitkiin lietekanaviin. Käytön säännöllisyys varmistetaan ajastuksella. Pumpulla on pitkä käyttöikä, 10–15 vuotta, mikä saavutetaan moottorin ja vaihteiston erityisellä tiivistyksellä.

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa lietepumpuista ja sekoittimista?

Lataa esite

Haluatko kuulla lisää?

Katso yhteystietomme