Landian lietepumput ja sekoittimet ammattimaiseen lietteen käsittelyyn, myös vaativimpiin kohteisiin

Landian pumput ja sekoittimet sopivat erilaisille lietteille, myös lietteen kierrätykseen ja homogenisointiin. Ne ovat erityisen tunnettuja laadustaan ja pitkäikäisyydestään sekä tuottamansa lietteen tasalaatuisuudesta, ja sopivat myös hankalien materiaalien käsittelyyn.

Erittäin kestävistä materiaaleista valmistetut pumput ja sekoittimet sopivat erinomaisesti myös hiekkaparsinavettoihin, joiden lietteenkäsittelystä Landialla on jo vuosien kokemus.

NHK:n asiantuntijat suunnittelevat maatilojen pumppausratkaisut, ja jokainen pumppuprojekti suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Koulutetut huoltoasentajat vastaavat laitteiden huollosta sekä tarvittaessa myös asennuksista ympäri Suomen.

 

 

LATAA ESITEKYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJALTAMME

landia pumppu

Pumppu- ja sekoitinvaihtoehdot

Pitkäakselilietepumput

 

 

Pitkäakselilietepumput ovat saatavilla traktori- ja sähkömoottorikäyttöisenä. Ne ovat tehokkaita, luotettavia ja kestäviä ja sopivat erinomaisesti lietteiden ja muiden nesteiden, joissa on suuri kuiva-ainepitoisuus, pumppaamiseen.

Katso YouTubessa

 

Potkurisekoitin

 

Potkurisekoittimessa on oma voimansiirto ja upposähkömoottori. Se on erinomainen varastoidun lietteen täydelliseen homogenisointiin sekä lietteen nopeaan ja tehokkaaseen sekoitukseen ennen levitystä.

Katso YouTubessa

 

Uppolietepumppu

 

Uppolietepumppu on kehitetty vaativiin olosuhteisiin; paksuille lietteille, joissa on suuri kuiva-ainepitoisuus. Ne ovat varustettavissa sekä pumppaamiseen että sekoittamiseen, ja ne voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon

Katso YouTubessa

 

Kierrätyspumppu

Kierrätyspumppu on suunniteltu lietteen kierrätykseen ja homogenisointiin Slalom-lannanpoistojärjestelmissä. Se sopii hyvin pitkiin lietekanaviin. Käytön säännöllisyys varmistetaan ajastuksella. Pumpulla on pitkä käyttöikä, 10–15 vuotta, mikä saavutetaan moottorin ja vaihteiston erityisellä tiivistyksellä.

Huoltopalvelumme varmistaa Landia-tuotteiden moitteettoman toiminnan koko laitteen elinkaaren ajan

Kun etsit Landian lietepumppujen ja -sekoittimien huoltoa, ota yhteyttä lähimpään NHK-Keskuksen huoltopisteeseen.

Huolto AXP-potkurisekoittimille ja DG-uppopumpuille hintaan 390 € alv. 0%

Sisältää sekoittimen (AXP) huollon 355 eur, sekä sekoittimen huollon yhteydessä pumpun (DG) huollon hintaan 35 euroa. Hinnoittelu sisältää huoltotyön, tiivisteet, öljyt sekä laitteen koekäytön. Huollon yhteydessä laitteen kunto tarkastetaan kauttaaltaan, mikä edesauttaa ennakointia laitteen toimintakunnon osalta. NHK:n huoltohenkilökunnan mukana kulkee aina kattava varaosavalikoima, joten laite voidaan huoltaa kokonaisuudessaan yhdellä käyntikerralla.

Hintaan lisätään kilometriveloitus, joka lasketaan lähimmältä NHK Keskuksen toimipaikalta asiakkaan toimipaikalle. Huollon ulkopuolisista osista (esim. pumpun terät tai sekoittimen potkuri) ja niiden vaihtotyöstä sovitaan erikseen ja laskutetaan tuntiperusteisesti.

Huomioithan, että asiakkaan vastuulla on laitteiden nostaminen/siirtäminen sekä peseminen huoltoa varten.

Muu hinnasto
– Huollon tuntiveloitus 81€ alv.0%
– Huollon km-veloitus 1,20€ alv.0%
– Huollon matkatuntiveloitus 55€ alv0%

Kysy myös Landia Huoltosopimusta!

Jos haluat tilata huollon:

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa lietepumpuista ja sekoittimista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu avullamme

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilanteeseesi.