JCB-pyöräkuormaajat ovat ulottuvia ja vankkoja työkoneita, joista hyödyt maatilasi kaikissa kuormaus-, nosto ja siirtotöissä.

 

Sisäruokintakausi alkaa. Kuivikkeiden, rehun ja lannan siirtämiseen tarvitaan tilaan ja kuormien kokoon sopiva kuormauskone.

Erityisesti sisätiloissa tapahtuvat kuormaukset ja massojen siirrot vaativat koneelta tietynlaisia ominaisuuksia. NHK-Keskus on Suomen ainoa JCB Agri -koneiden maahantuoja. Kun mietit koneen kokoa ja mitoitusta , kannattaa hyödyntää JCB-asiantuntijoidemme kokemusta maatalouden työkoneen mitoittamisessa ja tarpeiden kartoittamisessa.

Pyöräkuormaaja on maatilan yleistyökone

Koneita pitää pystyä hyödyntämään monipuolisesti maatilakäytössä. JCB-pyöräkuormaajia käytetään yleisesti myös maanrakennus- ja kiinteistönhuoltotöissä, joihin ne sopivat erinomaisesti.

Kannattaako hankkia traktori vai pyöräkuormaaja kuormien siirtämiseen?

 

Monella suomalaisella maatilalla on vieläkin vallalla jokin kummallinen perinne, että traktorilla pitäisi tehdä myös kuormaustyöt. Ei pidä. Ei traktoria ole suunniteltu taakkojen siirtämiseen ja kuormaamiseen, vaan koneiden vetämiseen. Kurottava pyöräkuormaaja auttoi siinä, että säästin 500 työtuntia vuodessa.”, aloittaa Salomäen Tila Oy:n omistaja Eero Saari.

 

jcb-pyöräkuormaaja-säästää-500 tuntia

 

lue juttu eero saaren tilalta

 

Käyttäjäkokemuksia JCB-pyöräkuormaajista

 

”JCB 403 on käytössä rehunajossa, parsien tasauksessa ja trukkipiikkityössä. Meille tärkeä valintakriteeri oli pyöräkuormaajassa oleva EURO-sovite, joten trukkilavat siirtyvät varastoon kätevästi. Tässä on helpot hallintalaitteet, joten kuormaajan käyttö on nopea opettaa työntekijöille. Kone on koko ajan menossa! Lisäksi tiesin, että JCB-huolto pelaa. Myös se ratkaisi työkoneen hankinnan NHK-Keskukselta.”

Timo Viinamäki, Viinamäen Farmi Oy | Jalasjärvi

 

 

 

 

 

 

JCB Agri -pyöräkuormaajat

pieni pyöräkuormaaja jcb 403

JCB pienet pyöräkuormaajat | paino alle 6 tonnia

Maatalouden kuormaustöihin kompakti, mutta vakaa ja turvallinen pyöräkuormaaja. JCB:n pienissä pyöräkuormaajissa on erinomainen teho-painosuhde. Näppärä maatalousrakennuksien sisätöissä ja ahtaissa tiloissa.

Lue lisää
JCB 435 -pyöräkuormaaja

JCB isot pyöräkuormaajat | 6 – 15 tonnia

Kun nostetaan ja siirretään painavia kuormia, niin pyöräkuormaajassa pitää olla tehokas voimansiirto ja väkevä vääntö Kannattaa muistaa, että kuormaaja on kurottajaa parempi vaihtoehto, jos kuormauksessa tarvitaan pusku- ja irrotustehoa.

Lue lisää
JCB kurottava pyöräkuormaaja

JCB -kurottavat pyöräkuormaajat eli Telemasterit

Teleskooppinen pyöräkuormaaja on luotu maatilan töihin: sen runko, puomi ja muut pääosat on suunniteltu kestämään pitkäkestoista ja toistuvaa rasitusta.

Lue lisää

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Pyydä lisätietoja, yhteydenottoa, tarjousta tai vaikkapa kone-esittelyä!

 

 

JCB 409 -pyöräkuormaaja

NHK-Keskuksesta saat Suomen parasta JCB Agri-asiantuntemusta

jcb-agri-koneiden-maahantuoja-suomessa-nhk

 

Ammattitaitoinen JCB-asiantuntemus pohjautuu pitkään kokemukseemme JCB-koneiden myynnistä, huollosta ja alkuperäisvaraosien toimituksesta. Tiivis yhteistyö JCB:n tehtaan ja tuotekehityksen kanssa takaa ajantasaisen tietämyksen koneista.

 

lue Lisää

 

 

JCB-asiantuntijalta neuvot pyöräkuormaajan valintaan

jcb-asiantuntijat-suomessa

 

Miten valitsen maatilalle oikeankokoisen ja mallisen kuormaajan?

Kartoitamme aina asiakkaan tarpeen ja tarjoamme sellaisia koneratkaisuita, jotka ovat riittäviä ja järkeviä asiakkaan arkipäivään. Haluamme varmistaa, että sinä olet tyytyväinen JCB-koneesi toimintakykyyn ja tehokkuuteen.

Aina ei ole esimerkiksi järkevintä valita suurinta tai painavinta kuormaajaa, jos sillä ei pysty liikuttelemaan kuormia sisätiloissa. Pyöräkuormaintarpeen kartoittamisessa pohdimme esimerkiksi:

 

  • Ulottuvuus: miten korkealle pyöräkuormaajalla pitää pystyä nostamaan?
  • Nostokyky: miten painavia taakkoja kuormaajalla tulee kyetä nostamaan. Miten painavan ja vakaan koneen tarvitset?
  • Liikkuvuus: minkä kokoisissa tiloissa liikut  pyöräkuormaajan kanssa? Millaisia käännöksiä pitää pystyä tekemään?

 

Tutustu JCB Agri -asiantuntijoihimme Harriin ja Heikkiin