Maatalouskonemyyjä

Kiinnostaako työpaikka koneiden ja modernin maatalousteknologian parissa? Maatalouskonemyyjä kartoittaa viljelijöiden konetarpeita ja -toiveita ja myy JCB-, PÖTTINGER- ja Strautmann-maatalouskoneita.

Suomessa on valtava määrä maatiloja, jotka toivovat keinoja työn keventämiseen ja tuottavuuden kasvattamiseen. Yli 4000 näistä tiloista on jo asiakkaitamme, joille olemme toimittaneet lypsyrobotiikkaa, pihattoja ja muita rakennuksia sekä työkoneita.  Kysyntä laadukkaille koneille kasvaa koko ajan.

Käytännössä maatalouskonemyyjän työhön kuuluu tilallisten tapaaminen, livenä ja etänä, sekä heidän tarpeidensa ja toiveidensa selvittäminen ja niihin sopivimman koneen tai palvelun tarjoaminen heille.

Valikoimassamme on liikkuvat koneet, kuten traktorit ja JCB:n kurottajat, pienet kuormaimet sekä isot kuormaimet, traktoriin kiinnitettävät työkoneet ja -laitteet, esimerkiksi noukinvaunut, pyöröpaalaimet, kyntöaurat, kylvökoneet, kasvusto- ja piennarmurskaimet, ja seosrehuvaunut.  Maatalouskonemyyjä myy myös JCB-varavoimakoneita ja sekä huoltopalveluita ja jatkotakuita.

Tässä työssä menestyy, kun on utelias ja kiinnostunut koneista ja kun on kokemusta ja jo ennestään hyviä tuloksia esimerkiksi raskaiden koneiden myynnistä. Aina parempi, jos myös haluaa päästä antamaan omia ideoitaan myyntitiimin rakentamiseen ja tilallisten palvelemiseen. Meillä töitä tehdään tavoitteellisesti, mutta rennossa ja avuliaassa ilmapiirissä.

Alta näet, missä päin meillä on tällä hetkellä avoimia maatalouskonemyyjän tehtäviä. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää sopivalla sijiannilla, voit myös aina jättää avoimen hakemuksen.