Traktoreiden lisälaitteet helpottavat maatilan työntekoa.

Laadukkailla ja järeillä lisälaitteilla siirtyvät kätevästi niin paalit kuin suursäkitkin. Haumet valmistaa laitteet Suomessa.

 

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Hyödyt ja ominaisuudet

NHK Grip -paalipihdeillä siirtyvät painavatkin paalit

NHK Grip -paalipihdit on päivitetty vastaamaan nykyajan painavia paaleja. Rakenne on aiempaa järeämpi ja hydrauliikkasylinterit ovat isommat. Isompi NHK Grip 1500 -malli on tarkoitettu isoille paaleille halkaisijaltaan 1,6 metriin saakka.

PKL-2 Pro -paalienkantolaitteella siirtyy kaksi paalia kerralla

PKL-2 Pro -paalienkantolaite on tarkoitettu paalien keräämiseen pellolta. Koneella pystytään keräämään halkaisijaltaan 120–160 senttimetrin paalit. Laitteen pyöreät muodot eivät riko muovia paaleista. Laakeroitu pyörivä rulla ei vahingoita peltoa eikä muovia puristettaessa paalia kyytiin. Nämä ominaisuudet tekevät PKL-2 Pro:sta helppokäyttöisen ja nopean välineen kerätä paalit talteen. Rakenne mahdollistaa myös 1500 kilogrammaa painavien paalien siirron. Paalienkantolaite kiinnitetään kolmipistekiinnityksellä nostolaitteisiin. Se on mahdollista saada myös kurottajasovitteisena.

SSN-H- hydraulinen suursäkkinostin tekee säkkien käsittelystä helpompaa

Haumetin suursäkkinostin SSN-H on tilan kätevin apuväline suursäkkien käsittelyyn. Laitteessa on automaattinen säkin leikkaus, hydraulisesti toimiva nostopuomi ja leikkuuterä sekä trukkipiikit.

Tekniset tiedot

PKL-2 Pro -paalienkantolaite

Pihdin avautuma2 x 600 mm
Paalin maksimipaino2 x 1 500 kg
Hydrauliikkavaatimus 2x2-toiminen

SSN-H- hydraulinen suursäkkinostin

Leveys1 400 mm
Korkeus (puomi alhaalla)1 850 mm
Korkeus (puomi ylhäällä)2 450 mm
Omamassa250 kg
VoimansiirtoHydrauliikka

Olemme kumppanisi koko maatalouskoneesi elinkaaren ajan kattavalla huolto- ja varaosapalvelullamme

Teemme työkoneiden määräaikaishuoltoja ja suurempia korjauksia ympäri Suomen toimipaikkojemme korjaamoissa, asiakkaidemme tiloilla sekä huoltoyrittäjäverkostomme toimipaikoissa ympäri Suomen. Sesonkiaikoina huoltomme päivystää kellon ympäri.

Lisäksi saat hankittua työkoneesi varaosat meiltä nopeasti, jotta työsi pääsee jatkumaan katkoitta tai mahdollisimman pian.

 

Kysy lisätietoja, pyydä tarjous tai kone-esittely!