Lely-lypsyrobotteja Suomessa

1 200

Lely-tiloja Suomessa

700

Pitkäikäiset Lely-lypsyrobotit pitävät arvonsa myös käytettyinä

Käytetty Lely-lypsyrobotti on luotettava ja kustannustehokas valinta esimerkiksi lisärobotiksi tai silloin, kun tila haluaa keskittyä pienempään eläinmäärään. Myymme käytetyt robotit kunnostettuina ja päivitettyinä sekä asiakkaan toivomin lisälaiteasennuksin.

 

Käytetty Lely Astronaut A3 Next -lypsyrobotti

Hyödyt

Lely Astronaut on erittäin joustava ja luotettava lypsyjärjestelmä

Lely Astronaut -lypsyrobotit ovat laadukkaita ja luotettavia laitteita jopa useita vuosia palveltuaan. Käytettynä saatavilla on Lely Astronaut A3- ja A3 Next- ja A4 -malleja, jotka mukautetaan uuden omistajansa tarpeisiin ja vaatimuksiin. Jos kuitenkin etsit uutta, tutustu A5-lypsyrobottiin.

Käytetty robotti on hankintahinnaltaan edullinen

Käytetty lypsyrobotti on hankintahinnaltaan edullinen ja kustannustehokas vaihtoehto. Sen avulla tila saa Lely Astronaut -lypsyjärjestelmän maksimaalisen tuottavuuden ja luotettavuuden suhteellisen alhaisilla kustannuksilla. Lypsyrobotin avulla tila saavuttaa säästöä myös työvoimakuluissa. Tarjoamme käytettyihin robotteihin rahoitusvaihtoehtoja. Robotin voi myös vuokrata, jolloin hankintahinta ei sido tilan pääomaa.

Käytetty lypsyrobotti myydään tarkastettuna ja kunnostettuna

Valtaosa käytetyn Lely-robotin hankkivista tiloista ottaa käytetyn lypsyrobotin laajan kunnostusohjelmamme kautta. Tällöin huoltomme tarkistaa robotin, käy sen toiminnan läpi ja vaihtaa jopa 230 osaa uusiin. Tarkastuksen yhteydessä vaihdetuille osille myönnetään vuoden takuu. Asennamme robottiin aina myös uusimman ohjelmiston sekä T4C-tuotannonhallintaohjelman version. Lisäksi kahden kuukauden käyttöönottoturva varmistaa robotin toimintaa.

Huolto ja tilaneuvonta tukevat käytetyn lypsyrobotin ostajaa

Tarjoamme käytetyn lypsyrobotin hankkivalle tilalle aloituskoulutuksen robotin käyttöön. Huoltomme ja tilaneuvontamme tukevat tilaa myös käytetyn robotin käyttöönotossa ja siitä eteenpäin. Asiantuntijamme ovat valmiina keskustelemaan tilan tarpeista ja auttamaan niiden saavuttamisessa, haluaapa tila esimerkiksi kasvattaa tuotosta tai parantaa utareterveyttä tai tiinehtymistä.

Lely Astronaut A5 -esitteen kansi

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa uudesta Lely Astronaut A5 -lypsyrobottimallista?

Lataa esite

Löydä sopiva ratkaisu asiantuntijamme avulla

Ota yhteyttä lypsyrobotti- ja pihattomyyjäämme, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilallesi.