NHK Group on mukana Seinäjoki-areenalla pidettävillä Sarkamessuilla! Tule tutustumaan tuottavaan robottipihattoon, Heizomat -hakelämmitykseen, Lely -robottilypsyyn ja karjan automaattiseen ruokintaan sekä NHK:n lypsyrobottihuoltoon. Paikan päällä myös JCB ja Case IH –koneet, Spinder -navettakalusteet ja paljon muuta!

Sarkamessut on kaksipäiväinen maatilarakentamisen, energian ja metsätalouden ammattilaistapahtuma, jossa NHK on perinteikkäästi mukana myös tänä vuonna! Löydät NHK:n osaston A -hallista osastopaikalta 3D.

 

robora logo

Ratkaisuna Robora -pihatto

Pääset A-hallissa sijaitsevalla osastollamme tutustumaan Roboraan, pihattojen järkiratkaisuun, joka on maidontuottajalle hyvä työpaikka ja lehmille hyvinvoinnin ja korkean tuotoksen mahdollistava lähiympäristö.

Voit osastollamme keskustella navetan toiminnallisen suunnittelun asiantuntijan, Juho Aaltosen kanssa ja kuulla, miten takaamme Robora -pihattojen tuottavuuden, toiminnallisuuden sekä kustannustehokkuuden eläinten hyvinvoinnista tinkimättä.

Osastollamme mm.

 • Messutarjouksena pihaton suunnittelusopimus 4 000 € (norm. 6 000 €). Tarjouksen voi lunastaa ainoastaan messuosastoltamme Seinäjoella 26.-27.1.2024.

#parasmaitovuosi

Miten sinä voisit optimoida maitotilasi vuodesta kaikkien aikojen tuottoisimman? Suomessa osataan todistetusti tuottaa maitoa ja kotimaisten maidontuottajien tulee olla ylpeitä osaamisestaan ja saavutuksistaan.

NHK on myös Sarkamessuilla kannustamassa kotimaiset maidontuottajat huipputuotoksiin. Saavu Sarkamessujen osastolle 3D A -halliin keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa ja kuulemaan lisää.

Osastollamme mm.

 • Lely Astronaut A5 -lypsyrobotti: näe, miten nykyaikainen lypsyrobotti toimii käytännössä (demokone).
 • NHK:n robottihuolto päivystää 24/7 vuoden jokaisena päivänä: vasteaika tilauksesta vain 3 tuntia kaikkialla Suomessa.
 • #parasmaitovuosi myös sosiaalisen median kanavallamme Instagramissa

Halutessasi tutustu ennakkoon:

Automatisoitu karjan ruokinta

Lely Vector -ruokintarobotit ovat lunastaneet paikkansa myös suomalaisilla karjatiloilla. Karjan ruokinnan automatisointi kiinnostaa monia, eikä ihme, sillä karjan ruokinnan automatisointi luo kustannussäästöjä ja parantaa parhaimmillaan paitsi eläinten hyvinvointia ja tilan kannattavuutta, myös tilallisten työssä jaksamista.

Osastollamme mm.

 • Lely Vector -ruokintarobotti – hahmota ruokintarobotti oikeassa koossaan
 • Selvitä, paljonko työaikaa ja euroja tilallasi on mahdollista säästää automaattisen ruokinnan avulla. Jätä meille yhteystietosi, niin koostamme sinulle laskelman, joka ei sido sinua mihinkään.

Halutessasi tutustu ennakkoon:

jcb logo

Tehokkuutta ja tuottavuutta: JCB

Osastollamme JCB 403, joka on pieni pyöräkuormaaja erinomaisella tehopainosuhteella. Tämä ketterä ja suorituskykyinen kone mahtuu tiukempaakin väliin ja työskentelee vaivatta ahtaissa tiloissa. Monikäyttöinen pyöräkuormaaja on omiaan kuormaus-, siirto- ja lastaustöissä.

 • Osastollamme JCB 403, jonka myötä pääset tutustumaan traktorin ergonomisesti muotoiltuun ohjaamoon.

Halutessasi tutustu ennakkoon:

Case IH nyt NHK:lta

Case IH -koneet ja -palvelut tarjoaa NHK-Keskus! Tutustu tuotteiden, huollon, varaosien ja fanituotteiden lisäksi myös Red Blooded -kanta-asiakasohjelmaan, joka kokoaa yhteen ylpeästi punaveriset Case IH -koneen omistajat.

 • Osastollamme Case IH Farmall 75A

Halutessasi tutustu ennakkoon:

nhk logo

Tarvikkeet ja varaosat

Saat hankittua tarvikkeet ja varaosat NHK:lta! Tarvike- ja varaosatiimimme palvelee myös Sarkamessuilla.

 • Messutarjouksena AKCELA HYTRAN ULTRACTION 200L 803,34€ alv. 0 % (norm. 945,1 €) sekä
 • AKCELA NEXPLORE 200L 767,72 € alv. 0 % (norm. 903,2 €)

 

nhk logo

Konehuolto

Maatalouskoneiden, traktoreiden, kurottajien ja kuormaajien huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja alkuperäisiä varaosia käyttäen! Konehuollon edustajat tervehtivät sinua Sarkamessuilla NHK:n osastolla A -hallissa osastopaikalla 3D.

heizomat logo

Helppo ja huoleton Heizomat

Osastollamme on edustettuina myös Heizomat -hakelämmitysjärjestelmät sekä EKA Edelstahlkamine -modulisavupiiput. Tule tutustumaan Heizomat RHK-AK 60 -lämmityskattilaan ja ketjupurkaimeen, joka tuottaa tasaista polttoaineensyöttöä ja siten toimintavarmuutta lämmitykseen. Lämmitysjärjestelmän ketjuarinan avulla voidaan polttaa myös heikompilaatuista haketta, puunkuorta sekä erilaisia biopeltomassoja.

Heizomat -kattilat tunnetaan pitkäikäisinä ja toimintavarmoina. Jos lämmitysasioiden pohtiminen on sinulle nyt tai lähitulevaisuudessa ajankohtaista, piipahda osastollamme kuulemassa lisää!

 • Osastollamme Heizomat RHK-AK 60 -lämmityskattila ja ketjupurkain
 • Erinomainen tarjous, jonka voit lunastaa messuilta

Halutessasi tutustu ennakkoon:

nhk logo

Osastollamme edustettuina myös:

Lue lisää Sarkamessujen omalta sivustolta:

 

Sarkamessut