Lely-robotteja Suomessa

1 000

Lely-tiloja Suomessa

600

Lehmien ja maidontuottajien tarpeisiin suunniteltu lypsyrobotti

Lely Astronaut A5 on aloittanut maidontuotannon uuden aikakauden. Järjestelmän perustana on Lelyn 25 vuoden kehitystyö ja kokemus robottilypsystä.

Lely Astronaut A5 -lypsyrobotin hyödyt

Lypsää eläinystävällisesti ja tasaisesti

A5-robottimallissa eläinten viihtyvyyteen kiinnitetään huomiota entistä enemmän; robotin uusi hybridikäsivarsi on hiljaisempi, nopeampi, energiatehokkaampi ja tarkempi, mikä johtaa tasaiseen lypsyyn. Käsivarsi seuraa lehmän liikkeitä lypsyn aikana välittömästi pysytellen utareen lähellä. Se korjaa asemaansa myös lehmän yllättävien liikkeiden seurauksena. Näin myös hiehojen lypsy onnistuu perusteellisesti ja nopeasti. Uusi laser tarkentaa vedinten skannauksella lypsyn jälkeistä vedinkaston suihkuttamista. Tämä parantaa utarehygieniaa ja rajoittaa kontaminaatioriskiä

Suunniteltu käytettävyydeltään ja huollettavuudeltaan huipputasoiseksi

Uudelleensuunniteltu, havainnollinen käyttöliittymä tekee robottilypsyn ymmärtämisestä helpompaa. Kaikki tieto, lehmän ensilypsystä päivittäisiin rutiineihin, on saatavilla yhdellä näytöllä. Välittömät toimenpiteet, kuten rehunjako, lehmäkohtainen reititys ja päivittäiset hoitotoimenpiteet ovat vain yhden klikkauksen takana.

Lypsää maitoa pienemmin tuotantokustannuksin

Lely on suunnitellut kokonaisvaltaisen järjestelmän, jolla viljelijä voi alentaa kustannustaan tuottamaansa maitokiloa kohden. Laitteen parantunut tehokkuus yhdistettynä luotettavaan ja huoltoystävälliseen suunnitteluun varmistaa käyttäjälleen vertaansa vailla olevan sijoitetun pääoman tuoton.

Äärimmäisen luotettava ja energiaa säästävä lypsyrobotti

A5-robotin moitteettoman toiminnan varmistamiseksi kaikissa olosuhteissa se on läpikäynyt laajan testausohjelman. Tämä kattoi maailmanlaajuisesti yli 30 asiakastilaa ja yli kaksi miljoonaa lypsykertaa vaihtelevissa lämpötiloissa. Kaikissa testeissä pesuaineiden ja veden kulutus laski, ja energiankulutuksessa saatiin jopa 20 prosentin säästö.

Lataa esite

Haluatko lisää tietoa uudesta Lely Astronaut A5 -lypsyrobottimallista?

Lataa esite

Haluatko kuulla lisää?

Katso yhteystietomme