Ylivieskan kovin kone- ja maatalouskaupan tapahtuma tulee taas!

Tervetuloa Ryskyn ytimeen NHK Ylivieskan toimipaikalle 22.3.–23.3.2024! Paikan päällä  varastontyhjennystarjouksia, joita et halua ohittaa!

Osoite: Ruutihaantie 15, 84100 Ylivieska

  • Pe 22.3. klo 9–16
  • La 23.3. klo 10–15

Ryskypäivien huiput

 

Case IH -voiteluaineet -15%

Tapahtuma-ajankohtana tarjoamme Case IH -voiteluaineet -15% alennuksella. Tämä tarjous on voimassa vain tapahtuma-ajankohtana 22.3.–23.3.2024 paikan päältä lunastettuna. Tarjousta ei voi soveltaa aikaisempiin tilauksiin.

Kaikki varaosat -10%

Tapahtuma-ajankohtana tarjoamme kaikki varaosat -10% alennuksella. Tämä tarjous on voimassa vain tapahtuma-ajankohtana 22.3.–23.3.2024 paikan päältä lunastettuna. Tarjousta ei voi soveltaa aikaisempiin tilauksiin.

 

 

Case IH Puma traktori

 

Tehokkuutta ja tuottavuutta työskentelyyn sopivilla koneilla

Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeeseesi sopivan koneen, etsitpä sitten vetojuhtaa tai täydennystä rehuntekoketjuun. Perehdytämme koneiden käyttöön ja kuljemme mukanasi koko koneen elinkaaren ajan. Laaja varaosa- ja huoltoverkostomme varmistaa koneiden toimivuuden.

Case IH -traktorit esittelyssä Ylivieskassa:

Huomioi, että Puuma ilman korkoja -tarjouskampanja päättyy 31.3.2024! Hyödynnä mahdollisuus keskustella kampanjakoneista Ryskypäivillä.

jcb logo

 

 

 

JCB:t esittelyssä Ylivieskassa:

Huomioi, että JCB -generaattoritarjouskampanja päättyy 30.3.2024! Hyödynnä mahdollisuus keskustella kampanjageneraattoreista Ryskypäivillä.

pöttinger ogo

 

 

Pöttingerit esittelyssä Ylivieskassa:

Huomioi, että PÖTTINGER -kulutusosakampanja päättyy 31.3.2024! Hyödynnä mahdollisuus keskustella kampanjasta Ryskypäivillä.

strautmann-logo

 

 

 

Strautmann esittelyssä Ylivieskassa:

Muut työkoneet Ylivieskassa:

Lely Juno -rehunsiirtäjä

Automaatiolla jajärkiratkaisuilla helpotusta lypsy- ja lihakarjatilan arkeen

Tutustu Ryskypäivien ryskeessä toimipaikallamme esillä oleviin automatisoidun robottipihaton itsenäisiin puurtajiin ja muihin pihaton peruspilareihin! Robottihuoltoyksikkömme on tukenasi kaikkien laitteiden elinkaaren ajan kaikkialla Suomessa, kaikkiin kellonaikoihin ympäri vuoden. Tarjoamme Ryskypäivien ajan varastontyhjennystarjouksia, joiden myötä saat edullisesti niin tunnistimet kuin pihaton arkiset ahertajat mm. Juno ja Discovery.

 

 

 

 

Lely -tuotteet esittelyssä Ylivieskassa:

Huomioi, että voit keskustella paikan päällä olevien asiantuntijoidemme kanssa myös Lely Vector -karjanruokintajärjestelmästä, joka:

  • Lastaa, sekoittaa ja jakelee rehun eläimille tarkasti ja oikeaan aikaan
  • Aktivoi eläimiä syömään tasaisesti ympäri vuorokauden tiheän ruokinnan ja rehunsiirron ansiosta
  • Vaikuttaa myönteisesti eläinten terveyteen: lypsykarjan maitotuotokseen ja lihakarjan painon kertymiseen lisäämällä karjan syömän rehun määrää

spinder logo

 

 

 

 

Spinder -tuotteet esittelyssä Ylivieskassa:

Muut saman kategorian tuotteet esittelyssä Ylivieskassa:

  • Airkoe verhot – yli 20 vuoden kokemus navetan ilmanvaihdosta

landia pumppu

 

Luotettavat ja toimivat ratkaisut lietteen käsittelyyn

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja lietelannan käsittelyyn. Landia -pumput ovat pitkäikäisiä ja luotettavia myös hankalia materiaaleja käsiteltäessä. Koulutetut huoltoasentajamme vastaavat laitteiden huollosta.

Landia -tuotteet esittelyssä Ylivieskassa:

 

Heizomat-kattilan läpileikkaus

 

 

Luotettavat lämmitysjärjestelmät

Suunnitteletko luotettavaa ja kestävää lämmitysratkaisua? Haluatko säästää polttoainekuluissa ja tuottaa lämpöä ympäristöystävällisesti? Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa hakelämmityksestä ja esimerkiksi uuden lämpökeskuksen suunnittelusta!

Esillä olevat tuotteet:

  • Heizomat RHK-AK 60 -kiinteäarinainen lämmityskattila ja ketjupurkain
    • Ketjuarinan avulla voidaan polttaa myös heikompilaatuista haketta, puunkuorta sekä erilaisia biopeltomassoja

Huomioi, että Heizomat tehtaan tarjouskampanja päättyy 27.3.2024! Hyödynnä mahdollisuus keskustella juuri sinun tarpeisiisi soveltuvasta lämmitysjärjestelmästä Ryskypäivillä!